logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Noutăți IKEA pentru starea de bine

Pe fondul petrecerii timpului mai degrabă acasă decât în oraș și a redefinirii nevoii de confort, în contextul pandemiei de COVID-19, IKEA continuă să lanseze colecții adaptate și inspirate din provocările actuale. Cele mai noi sunt pentru tineri și spații mici.

ikea_MALM_-5553
Colecții și produse urbane de la Ikea!
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 August 2020

Pornind de la un raport IKEA intitulat Life at Home și menit să analizeze felul în care oamenii fac față valului de schimbări provocate de pandemie, IKEA lansează în acest mijloc de vară două noi colecții dedicate în special persoanelor tinere, care se văd nevoite să petreacă și mai mult timp acasă – în special lucrând din locuința proprie. E vorba despre colecțiile RÅVAROR, respectiv SAMMANKOPPLA, „colecții dedicate unei vieți urbane mai confortabile, soluții sustenabile care vor ajuta familiile tinere și moderne să optimizeze orice tip de spațiu – în special cele mai mici – și să obțină un echilibru mai bun pentru redefinirea vieții acasă”, după cum se arată în comunicatul de presă IKEA.

RÅVAROR este o colecție concentrată pe multifuncționalitate, pe nevoia de transformare a spațiilor mici în spații inteligente, și mai ales concentrată pe ușurința deplasării – piese de mobilă ușor de mutat dintr-un colț al casei în altul.  RÅVAROR este despre continuă transformare a spațiului: o cutie de depozitare pe roți ce servește și ca o masă de cafea; o bancă pe roți ce devine raft de depozitare de inserat ușor sub masă; o tavă cu picioarele pliabile care permite transportarea mai multor obiecte sau alimente, luat masa în pat sau ridicarea laptopului pentru a crea instantaneu o stație de lucru stand-up. Per total sunt 20 de produse în colecția RÅVAROR – un pat de zi și o canapea, mese, mini bucătărie, soluții de depozitare deschise pe rotile, cutii de depozitare, materiale textile și produse de iluminat, colecția urmând să fie disponibilă la începutul lunii septembrie.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

SAMMANKOPPLA reprezintă o colecție IKEA inedită, inspirată din pasiunea pentru fashion și combinată cu stilul de mobilier ultrapractic IKEA. A fost creată împreună cu designerii de modă thailandezi Greyhound Original și pornește din nevoia de reciclare, reutilizare și reproiectare creativă. „Aceasta este o colecție influențată de un oraș unde orice poate fi potrivit sau îmbinat și arată că imperfecțiunea poate fi perfectă” – Bhanu Inkawat, directorul executiv de creație la Greyhound Original.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

Dacă este la modă, de ce nu ar trebui ca lampa dvs. să arate ca o sticlă veche de plastic reciclată? Acest lucru arată, de asemenea, că IKEA rămâne dedicată sustenabilității și creării unei vieți mai bune

 

Publicitate