logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Make-Up Şevalet: cadoul perfect de sărbători!

Make-Up Şevalet este un produs de design compus din trei piese de mobilă cu funcția unui minilaborator de înfrumusețare. Cele trei elemente sunt aplicate unui șevalet clasic. Dăruiți-l cadou, că tot e luna darurilor!

make_up_sevalet_amenajare-1922
Make-Up Sevalet pentru doamne
Andreea Chiru  |  30 Noiembrie 2016

Sursă de inspirație
Inspirat de forma boemă a unui șevalet, Make-Up Şevalet îmbină calități funcționale cu un design creativ, destinat să confere încăperii personalitate și farmec. Datorită dimensiunilor și formei, ocupă puțin spațiu, putând fi amplasat într-un colț discret al încăperii. Care încăpere? Fiecare își știe cel mai bine locuința!

Make-Up Şevalet: detalii tehnice
Se compune dine trei corpuri de mobilier: un scaun, o măsuță în forma paletei de culori a pictorului, și o oglindă. Materiale de lucru: lemn de pin și MDF, cu finisaj din vopseluri eco-friendly. Designerii au pus accent pe textura lemnului natural, iar cromatic, este vorba de o combinație odihnitoare: alb și culoarea naturală a lemnului. Scaunul și masa de machiaj au picioare ușor curbate, dar robuste, pentru un design feminin și elegant, dar și pentru o susținere stabilă.

Make_Up_Sevalet__1_-1923
Oglinda și masa de machiaj au fost transformate dintr-un concept artistic: planșa de pictură și paleta de amestecat culorile

Oglinda ansamblului Make-Up Şevalet are forma unei rame de tablou, încadrând plăcut chipul pe durata machiajului. În plus, oglinda este integrată unui dulăpior pentru produse cosmetice, permițând depozitarea și păstrarea absolut discretă a instrumentelor de înfrumusețare. Dulăpiorul este prevăzut cu două polițe, un spațiu înalt de depozitare și nenumărate cuiere pe ușă, pentru a atârna la îndemână bijuteriile zilnice. Menține deci ordinea casei, păstrând secret arsenalul de frumusețe feminină și valorificând la maximum spațiul existent al încăperii.

Dimensiuni
Înălțime: 1660 mm
Lățime: 770 mm
Adâncime: 1060 mm
Greutate: 25 kg

Make-Up Şevalet autori
Este un produs de design românesc, creat de către Alina Ilie și Eduard Spiridon, doi tineri designeri pasionați de provocările ridicate de amenajarea unei locuințe tipice din România: spațiu mic, uneori cu unghiuri atipice, și familie mare.

make_up_sevalet-1924
Make-Up Sevalet valorifică spațiul încăperii

make_up_sevalet4-1925
Oglinda Make-Up Sevalet are dulăpior pentru produse cosmetice și bijuterii

Make-Up Şevalet istoric
Povestea acestei piese de mobilă a început în anul 2014, în cadrul unui workshop de design de produs, în cadrul căruia autoarea a fost provocată să îmbine designul artistic cu funcționalitatea unei piese de mobilier foarte practice. Stil de amenajare: modern, pornind de la un concept clasic. Primul prototip a fost creat de Alina Ilie împreună cu tatăl ei, apoi au urmat alte patru modele, tot mai stilizate, la care și-a adus contribuția și Eduard Spiridon. De-a lungul anilor, Make-Up Şevalet a fost prezentat la expoziții de design românesc și în magazinele Delta Studio și Dizainăr.

make_up_sevalet_2-1926
Make-Up Şevalet - trusa secretă de frumusețe a doamnelor

Achiziționare
Pentru a-și continua evoluția și a deveni produs de serie, Make-Up Şevalet a fost înscris într-o campanie de crowdfunding până pe 14 decembrie – clic aici. Produsul de design românesc poate fi susținut prin orice fel de donație sau prin comandă. Primele două comenzi vor fi la preț promoțional de 570 euro.

make_up_sevalet_2015-1927
Make-Up Şevalet - prototip 2015, expus la Delta Studio

Make-Up Şevalet își poate găsi cu ușurință locul în locuințele private, asigurând o atmosferă de intimitate tipică căminului conjugal, dar la fel de bine poate fi folosit în mediul profesional, ca mobilier de lucru în studiourile make-up artiștilor și chiar ale fotografilor.

Publicitate
Publicitate