logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Sophia Gold: storuri romane pentru ferestre șic

Dacă v-ați săturat de perdele lungi, scumpe, greu de pus pe șină, puteți opta pentru storurile romane. Cele de la Sophia Gold sunt din diferite materiale textile, în nenumărate modele și foarte ușor de folosit.

sophia_gold_storuri_romane-1921
Storurile romane se pot folosi în loc sau împreună cu draperia / Sophia-romania.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Noiembrie 2016

Cum funcționează storurile romane
Storurile romane sunt o alternativă modernă la tradiționala perdea cu draperie. Foarte ușor de mânuit, au și avantajul de a putea fi folosite în diverse poziții, după bunul plac al clientului. Se pot lăsa în jos până la podea sau se pot ridica până sus, descoperind complet fereastra. În rest, nivelul de acoperire / descoperire a ferestrei depinde de preferințele fiecăruia. Manevrarea se face simplu, cu ajutorul unui mecanism discret.

Storuri romane avantaje
Storurile romane sună poate destul de sec, în comparație cu tradiționala combinație de perdea și draperie, însă Sophia Gold oferă modele care să compenseze estetic bogăția și veselia variantei clasice. Pot fi folosite în combinație cu draperie, dar modelele opace sunt suficient de performante pentru a face inutilă folosirea unei draperii pentru apărarea intimității casei.

Gândiți-vă la ferestrele atipice, greu de armonizat cu galeria unei perdele clasice! Storurile romane sunt mult mai simplu de aplicat și respectă forma ferestrei. Ocupă mult mai puțin spațiu, astfel că permit obținerea unei atmosfere aerisite a încăperii. În funcție de poziția în care le folosiți, asigură nivelul de lumină dorit pe timpul zilei.

Modele de storuri romane de Sophia Gold
Storurile romane în dungi verticale și carouri se potrivesc cel mai bine în dormitoare, contribuind la o atmosferă de intimitate, căldură și confort. Încercați modelele Botanico cu dungi multicolore și veți avea accentul de culoare necesar pentru înveselirea și personalizarea dormitorului!

www.sophia-romania.ro
Sophia Gold, model Botanico in carouri

www.sophia-romania.ro
Sophia Gold, model Botanico pentru dormitor

Storurile romane se pot folosi cu succes și în camera copilului. Sophia Gold are modele voioase, inspirate din cărțile de povești pentru copii, din desene animate și filme. Sunt foarte colorate, au desene diverse și se pot personaliza în funcție de decorul încăperii.

www.sophia-romania.ro
Sophia Gold, storuri pentru camera copilului

3429
Sophia Gold, model Lupita pentru camere de fetite

În living, ideale sunt storurile romane cu modele abstracte, în combinații de culori pastel, luminoase și sofisticate – le alegeți în funcție de mobilierul din living și de atmosfera pe care doriți să o creați. Modelele cele mai spectaculoase de la Sophia Gold sunt Akita Panama, Dynasty sau Varna.

Simulacio feta amb Realistic
Sophia Gold, storuri romane model Akita pentru living

www.sophia-romania.ro
Sophia Gold, storuri romane model Varna

www.sophia-romania.ro
Sophia Gold, model Dynasty pentru living

Storurile romane pot fi folosite și pentru ferestrele bucătăriei; permit aerisirea camerei, lasă lumina să intre și reprezintă un adevărat accesoriu de înveselire a bucătăriei. Optați pentru modele florale, bogat colorate!

Dar nu ne credeți pe cuvânt, ci intrați pe site-ul Sophia Gold și găsiți storurile care vă plac!

Publicitate