logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Massif – paturi la comandă, rezistente pe viață

Un atelier de mobilier la comandă din Timișoara iese în evidență prin modul în care a ales să comunice cu clienții. Pornind de la ideea că fapta contează mai mult decât vorba, echipa și-a supus paturile unui test inedit.

Șase oameni au sărit pe un pat pentru a dovedi cât e de rezistent./Massif.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Iunie 2022

Massif este un atelier de mobilă din Timișoara unde se lucrează exclusiv cu lemn masiv. Înființat de trei tineri designeri, Massif este specializat în piese de mobilier pentru living și dormitor, toate create pe comandă, după dimensiunile fiecărui client în parte. Paturile matrimoniale sunt specialitatea absolută a atelierului Massif, paturi garantate pe viață. Și pentru a dovedi acest lucru, șase oameni care lucrează în cadrul atelierului au fost invitați să sară în același timp într-unul dintre paturile Massif. Piesa a rezistat.

Despre mobila Massif

Piesele de mobilă ale atelierului Massif sunt concepute într-un stil modern cu tușe minimaliste. Accentul cade pe nevoia de funcționalitate combinat cu un design simplu, care pune în valoare fibra lemnului și imprimă amenajării senzația de spațiu. Deși lucrată din lemn masiv, mobila Massif nu lasă impresia de masivitate, ci dimpotrivă.

Găsiți în portofoliul atelierului piese precum paturi matrimoniale, noptiere, mese dining, comode TV și birouri pentru acasă. Se lucrează cu doar trei esențe de lemn – stejar, fag și frasin – dar urmează să fie introduse și alte variante de lemn natural. Nu există piese în stoc, fiecare client își alege modelul preferat și trebuie să menționeze dimensiunile de care are nevoie și să aleagă materialul.

Încă un fapt inedit: livrarea pieselor de mobilier Massiv se face gratuit în Timișoara. Livratorii sunt chiar oamenii din echipa atelierului. „Designul de produs ne aparține și este creat după principiile în care credem și după care am asamblat brandul Massif: piese de mobilier din lemn masiv, impunătoare, cu structuri durabile, personalitate puternică și calitate solidă.” – se arată pe site-ul Atelierului Massif.

www.massif.ro
www.massif.ro
www.massif.ro

Publicitate
Publicitate