logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ventiani – pat convertibil pentru camera copilului

Ați mai auzit de conceptul patului care crește odată cu copilul, dar de această dată, Romina Furniture ne propune o piesă uimitoare care se transformă de-a lungul anilor de la stadiul de pătuț pentru bebe în pat pentru adult. Asta înseamnă cu adevărat o piesă de mobilier pe viață!

O piesă de mobilier marca Romina Furniture./ Rominafurniture.com 
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Iunie 2022

Este vorba despre pătuțul Ventiani, bazat pe principiul convertibilității depline. Romina Furniture îl recomandă celor care doresc să-l folosească timp de cel puțin 20 de ani – un pat care poate răspunde necesităților de confort ale unui bebeluș, copil, adolescent și tânăr. Patul Ventiani trece prin patru stadii de convertibilitate în această perioadă de timp, transformându-se rând pe rând într-o piesă cu totul diferită.

Patul dispune de trei niveluri de înălțime a saltelei, ceea ce permite ajustarea în chip simplu și rapid. De asemenea, pe timpul zilei poate servi drept canapeluță pentru un pui de somn. Pentru această funcție, nu trebuie decât să coborâți salteaua la cel mai de jos nivel de înălțime și să detașați una dintre laturile pătuțului.

www.rominafurniture.com

Transformarea pătuțului de-a lungul timpului se face simplu, manual, pe baza instrucțiunilor care însoțesc pachetul. Ventiani este fabricat din lemn de esență tare, respectând principiul sustenabilității resurselor. Fiind un produs destinat copiilor, finisajul este non-toxic, pe bază de apă și uleiuri organice. Acest model de pat pentru camera copilului se poate comanda în diferite variante de finisaj, în așa fel încât să se integreze armonios în proiectul fiecăruia de amenajare a acestei încăperi.

www.rominafurniture.com

„Oferim piese de mobilier de calitate superioară, în sensul că sunt absolut sigure ca funcționalitate și în raport cu sănătatea și prietenoase cu mediul înconjurător.” – se arată pe site-ul Romina Furniture.

Publicitate