logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Salonul de la Milano 2022 – succes deplin

O ediție de real succes, dincolo de previziunile organizatorilor – aceasta este concluzia de la finalul unei săptămâni în care orașul Milano a devenit capitala designului de mobilier. Participare numeroasă, branduri de renume, noi tendințe de amenajare interioară sunt caracteristicile principale.

Ediția cu numărul 60 a depășit așteptările./Salonemilano.it 
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Iunie 2022

După trei ani de absență cauzată de pandemia de COVID-19, Salonul de la Milano și-a dovedit din plin importanța, atât prin numărul expozanților, cât mai ales prin cel al vizitatorilor profesionali. Colecțiile de mobilier expuse au oferit un adevărat spectacol al eleganței, inovației și confortului, spre încântarea organizatorilor.

În cifre, Salonul de la Milano 2022 arată astfel:
–    262.000 vizitatori profesionali veniți din 173 de țări
–    2.175 de branduri
–    600 tineri designeri
–    3500 de reprezentanți ai presei

Un detaliu interesant: au lipsit aproape cu desăvârșire vizitatorii din China și din Rusia.

Tematica ediției de anul acesta a fost nevoia de sustenabilitate în ce privește componentele din industria mobilei. „Mobilierul din lemn masiv pare să fie alegerea preferată în contextul unei schimbări de optică în societate, pe fondul pandemiei de COVID. Oamenii au redescoperit valoarea locuinței, în sensul că se poate trăi în mod confortabil, modern și sănătos cu ajutorul unor produse durabile și de certă calitate”, este de părere Claudio Feltrin, Președintele Federlango Arredo.

„Încheiem ediția cu numărul 60 a Salonului de la Milano cu satisfacția de a fi atins, ba chiar depășit, obiectivele asumate. În ce privește participarea vizitatorilor, rezultatul este extraordinar – am muncit din greu pentru a-l obține. Această ediție s-a desfășurat la un nivel de înaltă calitate pe plan internațional și al comunității de designeri”, a declarat Maria Porro, Președinte al Salone del Mobile.

Următoarea ediție a Salonului de Mobilă de la Milano va avea loc în perioada 18-23 aprilie 2023.

www.salonemilano.it
Foto: Luca Privitera
www.salonemilano.it
Foto: Luca Privitera
www.salonemilano.it
Foto: Luca Privitera

Publicitate