logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Rabeco – mobilă de dormitor la reducere de preț

Fiind sezonul reducerilor de preț, poți alege să îți schimbi vara aceasta mobila de dormitor. Magazinul Rabeco practică în aceste zile o politică a promoțiilor, punând la dispoziția clienților întregi colecții de mobilier pentru dormitor, la prețuri avantajoase. Prețurile pot fi și cu 40% mai mici decât în alte perioade ale anului.

rabeco_bonnie-6063
Dormitor Bonnie - gamă nouă, cu reducere de preț de 38%/Rabeco.ro
Andreea Chiru  |  13 Iulie 2021

Magazinul Rabeco a fost înființat în anul 1992 și este specializat în comercializarea unei game foarte variate de piese de mobilier pentru întreaga casă. În această perioadă însă accentul cade pe mobila pentru dormitor, datorită reducerilor de preț. Se practică reduceri consistente, între 29% și 45%, în funcție de colecțiile de care aparțin piesele.

Dormitoarele Rabeco se pot alege în funcție de stil, materiale, nuanțe preferate și se comandă din mai multe variante de dimensiune. În general, e vorba despre stilul modern cu accente din mai multe alte stiluri, resimțindu-se influențele mobilierului italian clasic. Pot fi accente de stil rustic, de stil industrial, de stil minimalist. O gamă de dormitor Rabeco disponibilă cu reducere de preț conține toate piesele necesare acestei încăperi – pat matrimonial, dulap încăpător, noptiere. Se pot adăuga comode, iar culoarea colecției poate fi de asemenea aleasă după gusturile clienților.

www.rabeco.ro
Dormitor Bafra - reducere de 44%
rabeco_venlo-6064
Dormitor Venlo - reducere de 36%

Mobilierul pentru dormitor Rabeco este realizat în fabrici din Comunitatea Europeană și se livrează pe bază de comandă. O astfel de comandă poate dura între 2 și 4 săptămâni. Garanția pieselor de dormitor este de 2 ani de zile.

„Am încercat și încercăm ca, dintr-o mulțime de producători și produse, să facem o selecție de produse care să satisfacă diferitele gusturi și exigențe ale clienților.” – se arată pe site-ul Rabeco.

Publicitate
Publicitate