logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Rianna: sofa vedetă la tine acasă!

Andreea Chiru  |  31 Martie 2016

Sofaua Rianna de la Simex poartă (adaptat) numele  unei binecunoscute cântărețe americane, ceea ce la prima vedere poate fi nepotrivit. Mobilier artistic și muzică modernă? Echipa Simex a reușit să îmbine două genuri de artă într-una singură – piesa de mobilă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sofaua Rianna de la Simex este confecționată din esențe de lemn masiv, împodobită cu ornamente sculptate aurite, iar designul marcat de forme rotunjite transmite o senzație de muzicalitate. Reprezină o combinație de eleganță, stil, personalitate, specifică vedetelor internaționale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapiseria piesei Rianna este în culori imperiale și are un aspect lucios, în concordanță cu structura din lemn ceruit. Unul dintre capete e prevăzut cu spetează specifică canapelelor, pentru clipe de relaxare, iar celălalt capăt are spetează de scaun, pentru clipe de lectură.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Structura fiind din lemn masiv, sofaua Rianna este foarte rezistentă. Producătorul Simex o recomandă pentru dormitoarele amenajate cu mobilă de artă, dar își poate găsi locul și în alte colțuri ale unei case somptuoase și rafinate din România.

Publicitate
Publicitate