logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Saltele BIO: Fitness, Antistres și Yoga

Pentru că viața este tot mai dinamică și grăbită, somnul trebuie să compenseze. Industria saltelelor a făcut un salt uluitor în viitor și vine cu invenții care mai de care. De saltelele bio ați auzit? Sunt disponibile în trei variante originale prin Darius TransMob.

darius_transmob_saltele_bio-1896
Ne întoarcem la origini, la natură. Saltele bio își fac loc în dormitoarele din România / Saltelebucuresti.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Noiembrie 2016

Ce înseamnă saltele bio?
Producătorii de saltele explică: saltelele bio sunt acelea în compoziția cărora se regăsesc exclusiv materiale naturale în stare pură. Sunt de mai multe feluri, pentru a răspunde mai multor tipuri de nevoi. Fiecare om își cunoaște problemele de sănătate și necesitățile de odihnă nocturnă, iar în funcție de ele poate alege salteaua care i se potrivește.

Tipuri de saltele bio de la Darius TransMob
Darius TransMob vine în întâmpinarea clienților din România cu 30 de tipuri de saltele. În categoria saltele bio, sunt disponibile trei modele ce sună a program de refacere fizică: Fitness, Antistres și Yoga. Fiecare dintre aceste modele are propriile calități și se potrivește unor categorii de clienți cu nevoi diferite.

Salteaua bio Fitness
Funcționează pe principiul combinației între duritate și confort. Salteaua bio Fitness e potrivită pentru cei ce doresc să doarmă confortabil pe o suprafață dură, având o componentă de memory foam ce acționează diferit în funcție de poziția corpului. În poziția culcat pe spate, salteaua se afundă în zona omoplaților, asigurând o duritate ridicată în zona lombară; în poziția culcat pe o parte, umărul și șoldul se afundă mai mult pentru a susține zona toracică. Husa este detașabilă, creată din bumbac natural, iar în compnența saltelei intră o placă din fibră de cocos, un strat de ortocel și un strat de memory foam.

www.saltelebucuresti.ro
Saltea bio Fitness, pentru întreținerea stării de sănătate a coloanei

Salteaua bio Antistres
Surpriza ține de faptul că în structura de fabricație a acestei saltele există două straturi cu  miez de cocos, un strat de bumbac natural și straturi de latex natur cu cinci zone de elasticitate. Salteaua bio Antistres se potrivește celor ce caută saltele cu grad de duritate medie și flexibilitate bună. Rolul Antistres rezultă din combinația de materiale naturale, bio, ce asigură o detensionare ideală a corpului în timpul somnului. Fabricarea acestui tip de saltea implică folosirea de materiale reciclabile; husa de bumbac este tratată împotriva acarienilor și bacteriilor. Per total, salteaua Antistres are o grosime de 18 cm.

www.saltelebucuresti.ro
Saltea bio Antistres, pentru un somn fără vise urâte

Salteaua bio Yoga
Este o saltea bio cu două fețe – una cu grad ridicat de fermitate, ideală pentru persoanele ce suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale, și una cu grad mare de elasticitate. Salteaua bio Yoga poate fi folosită când pe o parte, când pe alta, în funcție de starea de sănătate a fiecăruia. De-a lungul crizelor lombare, se va folosi fața fermă, iar în perioadele de acalmie, se poate folosi fața elastică. Husa saltelei este din material textil 3D antialergenic, impregnat cu micro capsule de Aloe Vera cu efect terapeutic.

www.saltelebucuresti.ro
Saltea bio Yoga, pentru confort fizic și spiritual

Despre Darius TransMob
Găsiți oferta completă de saltele Darius TransMob atât online, cât și în showroom-ul din centrul Home Design Mall, București, sector 6. Sunt disponibile modele clasice, dar și modele foarte moderne. Livrare: transportul în București este gratuit, iar în țară se asigură contra cost, prin servicii de curierat sau camioane proprii. Saltelele pot fi returnate în termen de 10 zile, însoțite de chitanță, factură și certificat de garanție, cu condiția să nu fi fost scoase din plastic sau deteriorate.

Publicitate
Publicitate