logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Biroul ECO: depozitare prietenoasă cu buzunarul

PrinceInternational este o firmă de mobilă specializată în piese pentru birou, la prețuri accesibile și cu accent pe calitate. Gama Eco este creată pentru biroul operațional, aflat veșnic în căutare de soluții de depozitare ingenioase.

prince_international-1900
Prince International activează ca producător de mobilă office în România din 1997 / Princeinternational.ro
Andreea Chiru  |  25 Noiembrie 2016

Indiferent că vorbim de biroul de acasă sau cel din cadrul unei companii, spațiul de lucru impune o piesă standard: dulapul pentru păstrarea actelor. Cu cât activitatea firmei este mai bogată, cu atât sunt mai necesare spațiile de depozitare. Aici intervine PrinceInternational, cu soluții de mobilare a birourilor în funcție de nevoi: birou directorial, birou executiv și birou operațional.

Într-un birou operațional, lucrează mai mulți angajați; deci cu atât mai mult sunt necesare spații de depozitare care să nu ocupe mult loc, dar să păstreze multe acte. Gama Eco de la Prince International este creată tocmai pentru biroul operațional, la prețuri economice.

Rollbox-ul gamei Eco este o piesă de mobilă office de dimensiuni mici, ceea ce permite amplasarea chiar și sub masa de lucru. Fiind prevăzut cu roți rollbox-ul Eco poate fi mutat cu ușurință dintr-un colț în altul sau de la un coleg la altul, în timpul programului de muncă. Materiale de lucru: PAL melaminat de 18 mm. Depozitare: trei sertare cu închidere centralizată. Dimensiuni: 42x51x55 cm.

www.princeinternational.ro
Gama Eco pentru biroul operațional: rollbox

www.princeinternational.ro
Gama Eco pentru biroul operațional: rollbox sub birou

Dulapul îngust Eco este disponibil în mai multe variante de înălțime, potrivindu-se în colțuri imposibil de mobilat sau spații ce par pierdute între alte piese de mobilă. Dulapul îngust poate fi amplasat chiar și între două birouri, cu rol aparent de separare a două posturi de lucru. Materiale de lucru: PAL melaminat. Picioarele sunt reglabile pentru a prelua denivelările suprafeței de sprijin. Depozitare: între două și cinci rafturi, închise cu ușă.

www.princeinternational.ro
Gama Eco pentru biroul operațional: dulap îngust pe diverse dimensiuni

Dulapul vitrină Eco este cea mai spațioasă și încăpătoare soluție de depozitare a gamei de la PrinceInternational, cuprinzând două corpuri de mobilă – un dulap cu uși de lemn și o vitrină cu rafturi, închisă cu uși din sticlă. Materiale de lucru: PAL melaminat de 18 mm. Depozitare: trei spații la vedere, în vitrină, și încă două spații sub forma dulapului închis cu uși din PAL. Ambele variante de uși sunt prevăzute cu încuietoare. La cerere, dulapul vitrină poate fi realizat din uși de sticlă transparentă de sus până jos, pentru un plus de transparență și mânuire mai ușoară a documentelor. Dimensiunile modelului standard: 80x40x180,5 cm.

www.princeinternational.ro
Gama Eco pentru biroul operațional: dulap cu vitrine

Despre producătorul PrinceInternational
Compania s-a înființat în anul 1994, având ca domeniu de activitate importul de mobilier pentru birou din Germania. Din 1997, compania a trecut pe producție proprie, deschizând o fabrică de mobilă office, dotată cu utilaje moderne. În 2007, Prince International a lansat un showroom spațios, cu o suprafață de 2000 mp, iar din 2013 a deschis al doilea magazin cu vânzare după cel din București, în Cluj.

Publicitate
Publicitate