logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ultimele ore de reduceri la gama Dormeo

Mai sunt doar câteva ore în care poți profita de reducerile anunțate pe site-ul Dormeo. Este vorba despre o campanie de primăvară care vine în întâmpinarea clienților pentru a marca sosirea primăverii și nevoia unei odihne depline.

dormeo-6548
Profită de reduceri de toate felurile!/Dormeo.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Martie 2022

Campania de reduceri anunțată de Dormeo se referă la perioada zilelor 11-14 martie, astfel că astăzi este ultima zi în care mai poți cumpăra produse de dormitor cu prețuri mai mici. Se aplică două tipuri de reduceri de preț, una la anumite produse și cea de-a doua la orice produs Dormeo achiziționat.

Într-o primă etapă a campaniei de prețuri reduse, poți alege dintr-o gamă variată pentru dormitor, produse cu prețuri ce ajung cu până la 50% mai mici. Saltele, perne, pilote de iarnă – sunt disponibile cu preț redus între 15% și 50%. Saltelele incluse în promoție au reduceri de circa 20%, fiind modele de tip diferit, cu niveluri variate de fermitate și cu spumă memory, acoperind atât gama de saltele pentru adulți, cât și pe cele pentru copii. Cea mai mare reducere de preț se înregistrează la pilote și perne – de circa 50%. Există în cadrul acestei campanii și produse-cadou, oferite clienților la achiziționarea unor anumite alte produse.

O a doua reducere a campaniei Dormeo care se încheie la finalul acestei zile este cea de 5%, care se aplică absolut oricărei cumpărături, indiferent de ce anume pui în coșul de achiziție. Campania se desfășoară sub sloganul ZILELE SOMNULUI DORMEO. În cadrul ei se regăsesc câteva dintre modelele cele mai îndrăgite de clienți.

Publicitate
Publicitate