logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobotec – mobilier la comandă și servicii incluse

O firmă de mobilier la comandă deschisă în Brașov asigură mai multe servicii incluse în prețul mobilierului. Mobotec pune la dispoziția clientului toate etapele pentru a avea acasă mobilă pe gustul și funcționalitățile dorite.

mobotec1-6547
Consultanță, proiectare, montaj incluse în prețul mobilierului./Mobotec.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Martie 2022

Înființată în anul 2016, Mobotec reprezintă un loc în care clientul își poate concepe de la zero mobilierul pentru acasă. Specializată în mobilă de bucătărie, echipa Mobotec și-a dezvoltat portofoliul de proiecte, executând mobilier și pentru restul încăperilor. Ceea ce îi diferențiază de alte ateliere de mobilă la comandă – spun reprezentanții Mobotec – este calitatea.

Sunt însă și alte aspecte interesante, și anume serviciile pe care le asigură clienților. Compania dispune de un departament de design interior, astfel că proiectul poate fi realizat integral în cadrul producătorului de mobilă la comandă. Este vorba de proiect în format 3D, în așa fel încât clientul să poată vedea în detaliu felul în care poate optimiza piesele de care are nevoie. Schița de culori, soluțiile tehnice, chiar stilul mobilierului sunt stabilite pe baza recomandărilor designerilor Mobotec.

www.mobotec.ro

Și pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine, măsurătorile acasă se fac de către echipa atelierului.
Avantajele mobilei Mobotec:
– varietate de materiale și culori
– personalizare la cererea clientului
– valorifică în mod ideal spațiul de locuit
– prevăzută cu feronerie de cea mai bună calitate

Alte servicii incluse în prețul mobilierului realizat la comandă de Mobotec sunt transportul și montajul. Mobilierul va ajunge la adresa indicată de client și va fi montată de personalul de profil, în timpul cel mai rapid. Toate piesele de mobilier la comandă au garanție de zece ani. De asemenea, compania oferă și garanție de service preț de un an, asigurând în această perioadă orice reglaje necesare.

„Ne mândrim cu oferirea celor mai bune soluții în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Proiectăm si construim inteligent orice tip de mobilier la comandă. MOBOTEC îmbină varietatea de stiluri de viață și gusturi la un pret accesibil.” – se arată pe site-ul producătorului.

Publicitate
Publicitate