logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobila Unicat te trimite în vacanță

Cu o experiență de 23 de ani pe piața producătorilor de mobilă din România, Mobila Unicat vine în întâmpinarea clienților nu doar cu piese realizate pe comandă, oricât de complicate, ci și cu promoții mai puțin obișnuite pentru această industrie.

mobila_unciat-6545
 În loc de reduceri, zile de odihnă./ Mobilaunicat.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Martie 2022

Este vorba despre o campanie pe care Mobila Unicat a lansat-o cu gândul la Valentine’s Day și Ziua Femeii și care constă în câștigarea unui sejur la Sinaia: două nopți de cazare la Hotelul Piatra Șoimului, pentru două persoane. În pachet intră și micul dejun și cina la restaurantul Kuib.

Voucherul este valabil până la finalul anului 2022, iar perioada în care îl poți câștiga este 7 ianuarie – 31 martie. Ce trebuie să faci? Să comanzi piese de mobilier de la Mobila Unicat în valoare de peste 5000 de euro.

Mobila Unicat este specializată în proiecte de amenajare pentru întreaga locuință, având un portofoliu variat ce poate servi ca sursă de inspirație pentru potențialii clienți. Bucătărie, dormitor sau living, stil industrial, minimalist sau clasic – poți vedea lucrările acestui atelier de mobilă la comandă pe site. De altfel, aceasta este chiar recomandarea producătorului, înainte de a cere o ofertă personalizată.

„Echipa noastră creează având în minte ultimele trenduri din design interior, adaptându-se ușor la schimbările din domeniu. Atenția la detalii este totul!” – se arată pe site-ul Mobila Unicat.

Publicitate
Publicitate