Mobila Unicat te trimite în vacanță

Cu o experiență de 23 de ani pe piața producătorilor de mobilă din România, Mobila Unicat vine în întâmpinarea clienților nu doar cu piese realizate pe comandă, oricât de complicate, ci și cu promoții mai puțin obișnuite pentru această industrie.

 +35
  În loc de reduceri, zile de odihnă./ Mobilaunicat.ro
  |  

Este vorba despre o campanie pe care Mobila Unicat a lansat-o cu gândul la Valentine’s Day și Ziua Femeii și care constă în câștigarea unui sejur la Sinaia: două nopți de cazare la Hotelul Piatra Șoimului, pentru două persoane. În pachet intră și micul dejun și cina la restaurantul Kuib.

Voucherul este valabil până la finalul anului 2022, iar perioada în care îl poți câștiga este 7 ianuarie – 31 martie. Ce trebuie să faci? Să comanzi piese de mobilier de la Mobila Unicat în valoare de peste 5000 de euro.

Mobila Unicat este specializată în proiecte de amenajare pentru întreaga locuință, având un portofoliu variat ce poate servi ca sursă de inspirație pentru potențialii clienți. Bucătărie, dormitor sau living, stil industrial, minimalist sau clasic – poți vedea lucrările acestui atelier de mobilă la comandă pe site. De altfel, aceasta este chiar recomandarea producătorului, înainte de a cere o ofertă personalizată.

„Echipa noastră creează având în minte ultimele trenduri din design interior, adaptându-se ușor la schimbările din domeniu. Atenția la detalii este totul!” – se arată pe site-ul Mobila Unicat.


Nobilier – proiecte de amenajare în stil clasic

Înființată în primii ani de după revoluția din decembrie 1989, fabrica de mobilă la comandă Nobilier are în portofoliu câteva proiecte de amenajare ce pot folosi drept inspirație tuturor creatorilor și consumatorilor de frumos.

 +5
O afacere de familie, clădită în jurul stilului clasic/Nobilier.com
  |  

Fabrica Nobilier se găsește în Cluj-Napoca, dar asigură mobilier la comandă pentru clienți din întreaga țară. S-au specializat în mobila adaptată spațiilor HoReCa, dar sunt deschiși comenzilor de orice fel. Stilul care îi reprezintă este stilul clasic, cu accente italiene și franțuzești; foarte apreciate sunt și influențele de stil cottage, caracterizate de un aer primitor, tihnit, exprimat printr-o palete de nuanțe luminoase și materiale de cea mai  bună calitate.

Începuturile
După o experiență acumulată în industria mobilei din România, Mihai Reșetara decis să înființeze în 1992 propria afacere, alegând stilul deja consacrat în preferințele românilor. A lucrat cu materiale de calitate și și-a onorat angajamentele asumate față de clienți, reușind să-și facă loc pe piața producătorilor de mobilă din România. Inițial, Mihai Reșetar a beneficiat de susținerea familiei, membrii acesteia implicându-se activ, iar în prezent asigurând un schimb de generație. La momentul de față, fabrica  Nobilier are 125 de angajați, iar fabrica se întinde pe o suprafață de 6000 metri pătrați. S-a investit mult în tehnologie, astfel că utilajele folosite astăzi sunt de ultimă generație.

Materiale
Pentru că stilul clasic este unul marcat de personalitate, un stil ce impune și se impune, Nobilier lucrează cu diverse esențe lemnoase - esențe tari: paltin, frasin și tei, fag si stejar; furnire: nuc, paltin, frasin și tei, fag, palisandru, mahon; semifabricate din lemn. Finisajele se aleg dintr-o gamă de 20 de variante de nuanțe și mai multe feluri de uleiuri – pe bază de apă, poliuretanice sau nitrocelulozice. În  ce privește tapițeria, materialele sunt importate din țări precum Italia, Emiratele Arabe sau Polonia. O parte a lor provine din România.

„Modelate cu linii simple dar și o complexitate estetică redată prin detalii sculpturale, creațile noastre urmăresc să inspire două elemente: familiaritate și eleganță”, se arată pe site-ul Nobilier. Dar dincolo de cuvinte, proiectele din portofoliul Nobilier vorbesc cel mai bine. +5 www.nobilier.com +5 www.nobilier.com +5 www.nobilier.com +5 www.nobilier.com


Kardians – oglinzi decorative la comandă

Am descoperit în București un atelier de design specializat în restaurare și producere de oglinzi. Modelele sunt create printr-o multitudine de proceduri, finisajul dictând stilul oglinzilor, de la cele vintage, la cele moderne.

 +6
Specialiștii oglinzilor din București/Kardians.ro
  |  

Atelierul de oglinzi poartă denumirea Kardians și se remarcă cu un portofoliu de proiecte cu design inovator. Modelele se execută la comandă, clientul putând cere efecte speciale precum argintare, antichizare sau eglomizare. Procesul de producție a oglinzilor este unul artizanal, astfel că deși modelul poate fi același, produsele în sine nu vor fi identice.

Iată câteva modele de oglindă pentru acasă marca Kardians. Sunt modele în special moderne, inovatoare la nivelul ramelor din materiale diverse – de la șnur textil până la lemn sau sticlă securizată. +6 www.kardians.ro +6 www.kardians.ro +6 www.kardians.ro +6 www.kardians.ro

Un model și mai inedit de oglindă Kardians este SYMO TV, o oglindă foarte modernă creată pentru a ascunde aspectul prea tehnologic al televizorului plat; SYMO TV se așază în fața televizorului și reflectă imaginea într-un mod elegant, atemporal, după cum se arată pe site-ul Kardians. +6 www.kardians.ro

Designerii atelierului Kardians sunt specializați în lucrul cu oglinzi, dar și cu sticlă decorativă. Clienții provin din rândul oamenilor care doresc oglinzi frumoase pentru acasă, cât și din rândul proprietarilor de spații comerciale. Din sticlă securizată designerii Kardians pot crea și alte produse decorative pentru acasă: tavane din sticlă casetată, placare pereți sau uși cu sticlă ori oglindă, decorare mobilier cu sticlă Mouselline.

„Kardians este o echipă de designeri ce se dedică cercetării și creării de produse speciale din lumea sticlei decorative. Reparăm oglinzile vechi, restaurăm suprafețele sticlei argintate, reargintăm oglinzile oxidate, personalizam sticla tip oglindă, placată cu argint, și personalizăm oglinzi în funcție de cerințele clientului” – se arată pe site-ul Kardians.


Entourage – mobilă din România pentru Europa

Una dintre fabricile de mobilă care reprezintă țara noastră la marile târguri internaționale de mobilă este Entourage Furniture. În ciuda faptului că ne reprezintă cu succes, nu e prea cunoscută clientului final din România.

 +4
Mobilă realizată pe comandă în România pentru toată Europa/Entouragefurniture.com
  |  

Și asta pentru că Entourage Furniture lucrează în special pe proiecte mari din domeniul ospitalității. Au fost prezenți anul acesta la târgul din Köln, imm-cologne, iar pe site-ul lor găsiți produse de design cu adevărat competitive la nivel european. S-au specializat în furnizarea de soluții moderne pentru amenajarea de spații comerciale și tip HoReCa, fiind recunoscuți pentru colecții variate, de la modele inovatoare de dressinguri până la colecții de dining, living și corpuri de iluminat.

Compania Entourage Furniture a fost înființată în anul 2014 în Cluj și se definește drept un producător de mobilier în stil modern. Au pornit în forță, realizând mobilă la comandă pentru clienți din aproape întreaga Europă. În paralel, au dezvoltat și o colecție proprie cu design inspirat din nevoile clienților, colecție pe care o înnoiesc anual și o expun la târgurile internaționale. Folosesc materiale de cea mai bună calitate, preferatele fiind oțelul, marmura și lemnul natural.

Succesul afacerii lor? Simplu: oferă soluții potrivite fiecărei nevoi specifice în parte. +4 www.entouragefurniture.com +4 www.entouragefurniture.com +4 www.entouragefurniture.com


E lumină – corpuri atipice de iluminat

Forme neașteptate, design modern cu accente futuriste, creativitate și lumină. Pe scurt, un furnizor de corpuri de iluminat mai puțin obișnuite în casele din România. Elumina dispune de un magazin online, dar oferă și consultanță.

 +4
Corpuri de iluminat un pic... altfel/Elumina.ro
  |  

Elumina se adresează în mod special clienților din domeniul HoReCa, dar magazinul online are și oferte interesante pentru clienții persoane fizice. Pentru industria amenajării spațiilor publice, Elumina oferă consultanță în alegerea produselor, oferind o gamă foarte variată de corpuri de iluminat, adaptate nevoilor estetice și practice ale birourilor, restaurantelor și hotelurilor.
Redactorii Magmob au vizitat magazinul online Elumina.ro și au ales câteva modele de corpuri de iluminat mai rar întâlnite în casele zilelor noastre. Un mic neajuns al prezentării produselor: nu au denumiri proprii.

 +4 www.elumina.ro Aplică pentru exterior: un model al zilelor noastre, conceput pentru iluminarea spațiilor exterioare. Cele două becuri LED sunt dispuse unul în jos, altul în jos, asigurând o lumină discretă dar completă. Modelul este disponibil în mai multe variante de culoare. Stilul este cel minimalist, caracterizat prin design discret, dar de impact. Materiale: elemente din metal galvanizat. Preț: 153 de lei.

 +4 www.elumina.ro Aplică în formă pătrată: acest corp de iluminat este pentru spațiile interioare, unde joacă rolul de mică bijuterie. Este o aplică ingenios realizată – două pătrate, unul plin, altul gol, sunt amplasate unul deasupra altuia, creând impresia unui pătrat și a umbrei sale. Stilul este cel clasic, plin de eleganță. Preț: 205 lei.

 +4 www.elumina.ro Lampadar din metal: iată un lampadar ca o fântână de lumină! Are înălțimea de 170 cm, fiind prevăzut nu cu unul, ci cu trei becuri LED, amplasate de-a lungul lungimii. Acest lampadar din metal de culoare neagră este realizat în stil industrial cu accente minimaliste și poate fi achiziționat la prețul de 632 de lei.
Majoritatea corpurilor de iluminat de la Elumina funcționează pe bază de LEDuri Samsung.