logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

ORGATEC 2022 – ediție specială în Japonia

În timp ce evenimentele de marcă dedicate industriei mobilierului se amână de la un an la altul în contextul pandemiei de COVID, apar totuși unele vești bune. ORGATEC se va ține anul acesta în luna octombrie, dar debutează și cu o ediție specială în Japonia.

orgatec_tokyo-6544
Încet-încet, marile evenimente revin./Orgatec-tokyo.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Martie 2022

Organizatorii Koelnmesse au decis ca ediția 2022 ORGATEC să fie amânată câteva luni; inițial fusese anunțată pentru luna iunie a anului în curs, între timp s-au anunțat noi date: 25-29 octombrie, la Köln. Înscrierile au fost deja deschise și o parte dintre participanți și-au ocupat deja locul.

Între timp, organizatorii se pregătesc de o lansare a conceptului ORGATEC în Japonia. Prima ediție urmează să aibă loc la Tokyo în perioada 26-28 aprilie și se bucură deja de un interes mare, înscrierile încheindu-se cu șase săptămâni înainte ca târgul să-și deschidă porțile. Toate spațiile expoziționale ale centrului Tokyo Big Sight au fost închiriate de participanți de seamă ai industriei asiatice: 80 de branduri. Organizatorii estimează o cifră de 20.000 de vizitatori profesionali.

ORGATEC Tokyo se adresează arhitecților, designerilor de interioare, consultanților în amenajări, actorilor din industria imobiliară și comercianților de spații office și are ca temă cele mai inovatoare soluții pentru spațiile de lucru moderne, cu accent pe mobilierul destinat celor care lucrează remote.

Despre ORGATEC
Evenimentul este unul de mare succes la nivel internațional de ani de zile, desfășurându-se anual, la Köln. Este considerat cel mai mare în domeniul soluțiilor de amenajare a spațiilor office și se mândrește cu cifre mari: 750 de expozanți, 63.000 de vizitatori profesionali și spații expoziționale de 150.000 mp.

Publicitate