logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Unicitatea lemnului masiv în mediul confortului de acasă

Fie elegant sau extrem de jovial, alegem mobilierul nu doar după aspect şi compoziţie ci şi după funcţionalitate şi posibilităţile lui de amenajare.

Szelmob.ro
Alegeţi pentru dormitor, corpuri practice de mobilier cu mult loc pentru depozitare » szelmob.ro
Publicitate
Szeklerman  |  02 Decembrie 2015

Mixtura de materiale este din nou la modă, fapt de care profită firma producătoare din Cristuru Secuiesc şi aduce în atenţia iubitorilor de mobilier veritabil – comoda cu şapte sertare, un mobilier practic cu multe spaţii de depozitare (patru sertare mari şi trei mai micuţe în care vor încăpea mai multe lucruri decât îţi poţi imagina). Stilul clasic se potriveşte de minune cu amestecul de esenţe de lemn masiv – frumuseţea şi gingăşia bradului şi esenţa tare a stejarului care conferă durabilitate și o eleganță deosebită oricărui mobilier. Finisajul are scopul de a evidenţia naturaleţea stejarului, iar vopselurile sunt ecologice 100%. Însă nu este o regulă generală ca acest corp de mobilă să fie amenajat doar în dormitor, el îşi poate găsi locul chiar şi în sufrageriile clasice sau un hol generos.

Szel-Mob
Cum vi se pare acest joc de nuanţe şi texturi? Arată foarte bine şi se poate amenaja chiar oriunde » szelmob.ro

Dacă aveţi o locuinţă bine organizată, este nevoie de mobilier elegant şi muuulte soluţii de depozitare. Haideţi să descoperim frumuseţea lemnului natural în mobilier Szelmob!

Publicitate