logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Drag de lemn – sute de modele de uși

Două showroom-uri Drag de lemn deschise în București te așteaptă cu o adevărată provocare: găsirea ușii la care visezi de ceva vreme. Nu va fi tocmai ușor, fiindcă în aceste două magazine sunt disponibile sute de modele, și toate merită văzute.

dragdelemn3-6177
Imposibil să nu-ți găsești ușa visată în magazinele Drag de lemn!/Dragdelemn.ro
Andreea Chiru  |  24 Septembrie 2021

Despre ușile Drag de lemn

Uși albe și uși colorate, uși filomuro sau SteelArt, din sticlă sau din lemn, de tip hambar sau pliabile, tehnice sau glisante – nu se poate să nu găsești ușa ideală printre atâtea modele. Cei de la Drag de Lemn te pot ajuta să alegi în deplină siguranță, oferind nu doar produse de calitate, ci și servicii adiacente.

www.dragdelemn.ro
www.dragdelemn.ro

Ușile Drag de lemn provin de la producători din Germania și Polonia, motiv pentru care livrarea comenzii tale poate dura de la câteva zile până la câteva săptămâni. Comanda trebuie plasată într-unul dintre cele două magazine Drag de lemn, deschise pe strada Preciziei nr.3, respectiv pe strada Promoroacă nr. 3.

Servicii

Serviciul de măsurători este asigurat gratuit în zonele București și Ilfov, pentru alte zone percepându-se o taxă de transport. Ai în acest fel garanția că ușa se va potrivi perfect. Un alt serviciu gratuit pentru aceleași zone este transportul – produsul va ajunge la tine în condiții de siguranță.

www.dragdelemn.ro

Drag de lemn dispune și de echipe de montaj care îți pot monta ușa sau ușile achiziționate în cel mai scurt timp posibil și la standarde de calitate. Cu acest prilej, poți apela la ei și pentru alte două servicii tare necesare: demontare uși vechi și debarasare uși vechi. Ambele servicii sunt contracost, dar îți salvează timpul și îți ușurează transformarea casei. De asemenea, poți solicita echipei de montaj să te scape de ambalajele produselor Drag de lemn – cutiile și foliile de protecție sunt predate unor centre de reciclare.

„Apelează cu încredere la specialiștii noștri pentru orice nelămurire prin email la office@dragdelemn.ro sau sunând la numărul de telefon 0771.145.113”, se menționează pe site-ul distribuitorului.
 

Publicitate
Publicitate