logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Drimus – scapi gratis de salteaua veche dacă stai în București

Să cumperi saltea nouă este relativ simplu, mai greu este să scapi de cea veche. Un distribuitor de saltele cu sediul în București asigură acest serviciu în mod gratuit pe suprafața Capitalei, câtă vreme comanzi salteaua cea nouă din magazinele lor. Drimus dispune de o rețea de circa 300 de showroom-uri în toată țara și îți pune la dispoziție o gamă variată de saltele produse în România.

Drimus – scapi gratis de salteaua veche dacă stai în București
drimus.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Martie 2024

Deși afacerea a pornit de la pasiunea pentru mic mobilier, astăzi Drimus este asociat cel mai adesea cu ofertele de saltele made in Romania. Printre colaboratori se numără nume precum SaltSib, Saltex, Saltconfort sau Minet. Există însă și o categorie de saltele realizate sub brandul Drimus DeLuxe, cuprinzând în special modele de tipul saltea cu memorie, în variante de dimensiuni cât mai atotcuprinzătoare. În acest caz, diferența de calitate față de o saltea normală ține de un surplus de spumă poliuretanică și un strat suplimentar de spumă cu memorie.

drimus.ro

Saltele superortopedice
În oferta Drimus se găsește o categorie de saltele speciale: superortopedice, recomandate celor care au probleme cu spatele, în special cu partea inferioară a mijlocului. O astfel de saltea combină calități ergonomice și un nivel de confort maxim, asigurând rezistență deplină, cât și o anume elasticitate. Acest tip de saltea te ajută să dormi într-o poziție ce oferă suport sporit pentru coloana vertebrală și în punctele de presiune. De asemenea, acestea sunt cea mai potrivită alegere și în cazul în care există o mare diferență de greutate între cei doi parteneri de somn. 

drimus.ro

Remat saltele
Acest serviciu este oferit gratuit clienților Drimus din București. Cumperi o saltea nouă, iar echipa o preia pe cea veche fără nicio bătaie de cap. Nu este obligatoriu ca salteaua veche să fi fost cumpărată de la Drimus, serviciul de remat funcționează în orice situație. Pentru orașele din restul țării, se percepe o taxă de ridicare a saltelei vechi de 150 de lei. Există chiar și posibilitatea de a o dona câtă vreme este în stare relativ bună – echipa Drimus se va ocupa ca produsul să ajungă la cei în nevoiem prin intermediul societăților de caritate.

Oferte Drimus
În această perioadă, pe site-ul Drimus găsești mai multe variante de promoții aplicate categoriilor de saltele, de la prețuri reduse ușor până la huse primite cadou la achiziționarea unei saltele anume.

drimus.ro
Publicitate
Publicitate