logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Make me! – competiție inovatoare pentru tinerii designeri

Pornind de la ideea că remodelarea lumii stă în mâinile tinerilor de azi, în cadrul Festivalului Łódź dedicat designerilor europeni a fost introdus concursul make me! Se adresează tinerilor designeri și caută să descopere încă de azi trendurile de mâine. De ce să participi? Pentru a te face cunoscut în industria designului și pentru a-ți promova ideile creatoare. Deadline-ul este până pe 5 aprilie.

Make me! – competiție inovatoare pentru tinerii designeri
lodzdesign.com
Andreea Chiru  |  14 Martie 2024

„În cadrul Łódź Design Festival, competiția make me! se află în căutare de idei și proiecte inovatoare menite să aducă o schimbare. Acest concurs se adresează tinerei generații din rândul designerilor, oferind o mare libertate de creație, și este dedicat tuturor celor interesați să se implice în schimbarea lumii pornind de la identificarea unei necesități sau a unei probleme”, se arată pe site-ul festivalului.

Competiția make me! se desfășoară începând din anul 2008 și este o rampă de lansare nu doar pentru designeri, ci și pentru începători, punând accentul inclusiv pe natura materialelor folosite în diverse proiecte de design și urmărind noi moduri de întrebuințare a acestora. „Ai o gândire inovatoare și știi sigur că proiectul tău răspunde nevoilor traiului modern?” – iată provocarea pe care organizatorii o lansează tinerilor designeri.

Condiții de participare

– Pot aplica designeri (sau designeri în devenire – studenți sau absolvenți ai facultăților de profil) cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani, din toate colțurile lumii.
– Înscrierea se face în limba engleză și presupune completarea unui formular disponibil aici și achitarea unei taxe de participare. În competiția make me! pot participa proiecte de design sub formă de prototip sau produs finit.
– Juriul va pune accent pe problema la care răspunde proiectul, pe originalitatea soluției, pe ușurința implementării și, evident pe latura estetică. Într-o primă etapă vor fi selectate 25 de proiecte finaliste, iar în a doua etapă vor fi decise primele trei proiecte câștigătoare.

Premii

Premiile constau în sume de bani și mai ales în promovarea proiectelor atât în cadrul Festivalului de Design Łódź, cât și de-a lungul anului. Festivalul va avea loc în perioada 21-26 mai 2024, în Polonia.

Publicitate
Publicitate