logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Du´Monde: Spring Sale la canapele și colțare

Dacă ești în căutarea mobilierului pentru living, cu accent pe tapițate, află că luna aprilie este o lună potrivită pentru cumpărături. Multe dintre fabricile de mobilier derulează în această perioadă campanii de reduceri de preț, unele dintre ele luând atât de în serios lucrurile încât scad prețul la jumătate, uneori și mai mult. Printre aceștia se numără și Du’Monde, producător de tapițate din Sibiu.

Du´Monde: Spring Sale la canapele și colțare
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Aprilie 2024

Având o gamă bogată de canapele și colțare, Du’Monde desfășoară în perioada 1-30 aprilie a anului o campanie de scădere a prețurilor cu până la 60% la această categorie de produse, varianta canapele extensibile. Campania a fost denumită Spring Sale și se aplică unora dintre modelele cele mai vândute, caracterizate prin dimensiuni generoase, spații de depozitare încăpătoare și funcție extensibilă. Vă prezentăm trei dintre numeroasele modele din gama Du’Monde.

Candy Yellow este o canapea plină de vioiciune nu doar prin stofa de culoare galbenă, ci și prin designul tineresc și mânuirea foarte ușoară. Are o lungime de 200 cm, deci o canapea de două locuri (chiar trei, dacă nu pui la socoteală pernele tip braț) și o adâncime a șezutului de 100 cm. Extinsă la model de pat, ajunge la dimensiuni de 150x200cm, ideal pentru ca un prieten să poată înnopta la nevoie pe ea.

dumonde.ro

Marble White reprezintă un model de canapea masivă elegantă, cu unele tușe clasice, dar având un design per ansamblu modern. Aparține categoriei de canapele XXL, oferind șase locuri confortabile și fiind prevăzută cu nu mai puțin de opt perne. Evident, dispune de funcția de extensibilitate, ajungând în acest caz la dimensiunile 150x240cm. Modul de transformare a canapelei în pat este simplă: spătarul se pliază dintr-o simplă mișcare, transformându-se într-o prelungire a suprafeței de dormit. Pe durata zilei, pernele și așternutul de dormit pot fi păstrate în lada de depozitare ascunsă vederii.

dumonde.ro
dumonde.ro

Big Sofa Verona nu are cum să nu te impresioneze. Acest model de canapea se potrivește doar spațiilor foarte mari, din moment ce are o lungime de 310 cm. Evident, dispune de ladă de depozitare cu două camere și se poate preface într-un pat generos. Cele 12 perne și cotierele armonios rotunjite contribuie la aspectul elegant și-n egală măsură confortabil al canapelei, iar spătarul cu design inedit permite amplasarea piesei chiar și în centrul încăperii, nu neapărat la perete.

dumonde.ro
dumonde.ro

Toate cele trei modele de canapele masive pot fi achiziționate cu o reducere de preț de 40% până la finalul lunii aprilie. Și dacă tot e Spring Sale, producătorul face cinste și cu transportul mobilierului. Pe site-ul Du’Monde, se menționează ambele beneficii pentru client: prețuri scăzute și transport gratuit până la finalul lunii aprilie.

Publicitate