logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Urbanna – soluții exclusiv din lemn pentru acasă

De peste 15 ani de zile, fabrica Urbanna realizează pe comandă proiecte de amenajare oricât de originale și moderne folosind lemnul natural în locul oricărei alte variante. De la parchetul din lemn până la pervazul ferestrei, de la mobila de bucătărie până la scara interioară, orice element al locuinței poate fi realizat pe dimensiunile și modelul dorit, apelând la echipa Urbanna. Au birouri în Brăila și în București.

Urbanna – soluții exclusiv din lemn pentru acasă
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Aprilie 2024

În ciuda numelui care trimite cu gândul la soluții „de oraș”, fabrica Urbanna pune accentul pe materialele cele mai naturale și pe designul deja consacrat al mobilei și elementelor interioare din lemn masiv. Se definește drept o companie inspirată de nevoia de trăinicie a produselor fabricate, cât și de principiul sustenabilității și al respectului pentru resursele naturale.

Parchetul Urbanna

fabricaurbanna.ro

Unul dintre produsele Urbanna menite să întrunească aceste criterii este parchetul din lemn multistratificat, disponibil într-o varietate de modele, imprimeuri și nuanțe. Este prelucrat în regie proprie, garantând folosirea unor tehnologii 100% ecologice, dar și finisaje excepționale, pe cât de aspectuoase, pe atât de durabile. Există și variante de parchet pentru baie și bucătărie.

Ușile Urbanna

fabricaurbanna.ro

Sunt un alt produs al acestei fabrici care își propune să îmbrace întreaga locuință în lemn. Ușile se realizează tot pe comandă, clientul alegând esența lemnoasă – dintre stejar, molid sau pin, culoarea și modelul. Cele prevăzute cu geam pot fi realizate cu sticlă mată, clară sau chiar cu vitralii. Ca stil, există variante de design clasic (cu accent pe modele rustice), modern și ultracolorat.

Pervazul Urbanna

fabricaurbanna.ro

Se poate comanda exact pe dimensiunile ferestrei, alegând și tipul de lemn preferat – se realizează în orice mărime și design. Un astfel de pervaz prezintă calități antiseptice și rezistă foarte bine la umiditate, reprezentând și o soluție creativă de valorificare a spațiului din jurul ferestrei. La cerere, un astfel de pervaz poate fi conceput în așa fel încât să întrunească calitățile și funcției unui corp de mobilier.

Ferestrele Urbanna

fabricaurbanna.ro

Sunt fabricate cu cadru din lemn, atât pentru o rezistență în timp, cât mai ales pentru un design desăvârșit al încăperii. Asigură izolare termică și fonică și prezintă un finisaj adesea lucios, pe bază de substanțe ecologice. Apropo de finisaj, clientul are de ales dintre zeci de nuanțe oricât de clasice sau de moderne.

Pentru ca întreg procesul să decurgă pe cât de simplu, pe atât de eficient, echipa Urbanna asigură nu doar producția în sine, ci și serviciile aferente: măsurători, design și montaj. Se oferă chiar și garanții la fiecare componentă de materie primă folosită.

Publicitate