logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ergomotion by Askona – patul antiSFORĂIT

În materie de mobilier transformabil, ne așteptam cam la orice, dar nu și la modelul Ergomotion 450 de la Askona, un pat inventat să împiedice sforăitul. De fapt, nu este un pat în sine, ci o bază creată cu mai multe funcții și care se poate combina cu vechea saltea de acasă ori se poate cumpăra la pachet cu o saltea nou-nouță de la același furnizor: Askona. Atenție: urmează și o serie de reduceri-surpriză!

Ergomotion by Askona – patul antiSFORĂIT
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Iulie 2023

Ergomotion de la Askona se încadrează categoriei de paturi tapițate, aparținând stilului de mobilă contemporan-modernă, cu accente minimaliste de tip scandinav. Conceptul este inspirat din nevoia de odihnă profundă după o zi obositoare, astfel că dispune de mai multe funcții: masaj, o poziție confortabilă de dormit, relaxare și… antisforăit.

Askona.ro
Askona.ro

Cum adică antisforăit? Patul Ergomotion își reglează poziția în mai multe feluri, iar printre acestea există și poziția contra sforăitului care constă în ridicarea bazei cu 7 grade. Furnizorul garantează eficiența acestei funcții. Dar și celelalte poziții sunt gândite în așa fel încât să te poți bucura de această piesă în mai multe momente ale serii sau dimineții: îl poți regla în așa fel încât să asigure o postură relaxantă în timp ce răsfoiești o carte, te uiți la televizor sau chiar lucrezi la laptop. În poziția Transform, alegi gradul de înclinare ideal pentru somnul tău. În poziția Relax, nivelul picioarelor este mai ridicat decât cel al capului, pentru deplină relaxare a corpului. În poziția Masaj, dispui de masaj în mai multe zone ale corpului.

Askona.ro

Patul Ergomotion by Askona se acționează cu ajutorul unei telecomenzi. Tapițeria este din stofă rezistentă, disponibilă în două nuanțe – bej, respectiv gri. Picioarele sunt scurte, solide, din metal. Cei care doresc să integreze această piesă unei amenajări clasice ori rustice, pot folosi baza Ergomotion cu un cadru de pat personal. Sunt disponibile mai multe variante de dimensiune – două dimensiuni pentru pat twin și trei dimensiuni pentru pat matrimonial. În această vară, patul beneficiază de o reducere de preț de 30%.

Askona.ro

 

Dar nu este singura promoție a verii. În această lună, Askona practică incredibile reduceri de preț, după cum ne-au informat printr-un comunicat de presă trimis la redacția MagMob. „În luna iulie, clienții Askona care fac achiziții de minimum 1000 lei intră automat în tombola pentru un voucher de 3000 lei. Mai mult, iulie este și luna dedicată reducerilor de vară, cu promoții de până la 50% la paturi și saltele. Câștigătorul tombolei va fi ales prin tragere la sorți, iar rezultatul va fi anunțat pe rețelele de socializare ale companiei.”

Publicitate