logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

CIFF Shanghai 2023 – patru expoziții de mobilier inovator

În perioada 5-8 septembrie va avea loc la Shanghai a doua manifestare CIFF a anului 2023. Cu o istorie de 51 de ediții în spate, acest târg reprezintă cel mai important eveniment de pe piața asiatică de mobilier, reunind marii actori locali, dar bucurându-se în egală măsură și de participare internațională. Ediția de anul acesta este a 52-a desfășurată la Shanghai, în cadrul Centrului National Exhibition & Convention.

CIFF Shanghai 2023 – patru expoziții de mobilier inovator
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Iulie 2023

Organizatorii au pregătit un format relativ nou, din dorința de a da dinamică acestui eveniment cu vechime. Astfel, suprafața expozițională va acoperi nu mai puțin de 370.000 mp și va fi organizată pe mari patru tematici, care vor însuma colecții de mobilier pentru toate necesitățile: mobilier office, de casă, de exterior, HoReCa. Nu vor lipsi nici domeniile fără de care industria mobilierului nu ar fi completă: accesorii textile și decorative, tapițerii, tehnologie de fabricare a mobilei.

Se preconizează o participare de1500 de expozanți, iar organizatorii își pun mari speranțe în numărul de vizitatori naționali și internaționali, CIFF Shanghai fiind conceput ca o platformă de business și un spațiu de creare a trendurilor. Anul acesta, evenimentul va dispune de patru mari teme, după cum urmează:

• CIFF Home Textiles & Accessories Lifestyle Exhibition – expoziție dedicată marilor branduri și celor mai noi trenduri în ce privește mobila pentru acasă
• CIFF Shanghai International Furniture Machinery & Woodworking Machinery Fair – expoziție ce va pune în valoare cele mai noi tehnologii de prelucrare în domeniul mobilei, propunând soluții sustenabile și prietenoase cu mediul, unelte de ultimă generație, destinate fabricării de mobilă smart.
• CIFF Shanghai International Furniture Machinery & Woodworking Machinery Fair – un spațiu destinat celor mai îndrăznețe idei și trenduri pentru mobilierul de la locul de muncă.
• CIFF Urban Outdoor Furniture Exhibition – locul prevăzut special pentru tot ceea ce ține de momentele petrecute în spațiul exterior al casei, cu accent pe soluții de umbrire, trenduri decorative, echipamente de camping și mobilier confortabil.

CIFF Shanghai 2023 este cea de-a 52-a ediție, dar abia din urmă cu 8 ani evenimentul se desfășoară în două ediții anuale: cea de față, plus ediția de primăvară, CIFF Guangzhou.

Publicitate