logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Faber Mobili – mobilă de lux la comandă

O afacere deschisă de niște antreprenori tineri ia avânt în București. Este vorba despre o fabrică de mobilier care produce piesele la comandă, oferind servicii incluse în preț. Fabrica poartă denumirea de Faber Mobili și se recomandă drept producător de mobilă de lux.

fabermobili1-6613
Comandă mobilier de lux, la prețuri realiste!/Fabermobili.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Aprilie 2022

La Faber Mobili se poate comanda o piesă de mobilier sau o întreagă amenajare interioară, conform unui plan realizat de un designer de interioare sau unei simple idei. Producătorul s-a specializat în mobilierul modern, contemporan, însă are în portofoliu și piese de mobilă realizate în cel mai clasic stil posibil. Se pot comanda piese pentru oricare dintre încăperile casei, de la mobilier de living până la cel de bucătărie sau baie.

De ce mobilier de lux? Reprezentanții Faber Mobili lucrează cu materiale de calitate, atât în ce privește aspectul practic cât și pe cel estetic. Ca bază de lucru pentru mobilier, clientul poate opta între PAL, MDF înfoliat, vopsit, frezat sau furniruit. Pentru ca toate piesele să fie trainice și simplu de folosit, la Faber Mobili se folosesc accesorii de la câteva branduri consacrate – BLUM, EGGER, Rehau, Indesit.

www.fabermobili.ro

Servicii: pentru a se asigura că mobilierul comandat iese exact așa cum trebuie, Faber Mobili asigură în prețul pieselor câteva servicii esențiale – măsurătorile, proiectarea, montajul (în București). Etapa măsurătorilor presupune deplasarea unei echipe la domiciliul clientului, iar cu acest prilej se hotărăsc și materialul, culorile, finisajul. În etapa montajului se oferă și transportul gratuit pentru clienții din Capitală.

www.fabermobili.ro

Costuri: deși se recomandă drept producător de mobilier de lux, Faber Mobili nu practică prețuri scandaloase. Cel puțin așa se angajează, pe site-ul propriu: „Producem mobilier la comandă pentru întreaga locuință, birouri și nu numai, iar scopul nostru este să oferim clienților noștri mobilier de cea mai bună calitate, la cel mai scăzut cost.”

Una peste alta, Faber Mobili are sediul în zona Autogării Filaret și dispune de o suprafață generoasă de lucru de 300 mp.

Publicitate
Publicitate