logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Toro – cele mai vândute piese de mobilier de lux

Deși se adresează unui segment de clienți mai degrabă de nișă decât de serie, Toro Design se bucură de succes în rândurile românilor. Cele două magazine destinate mobilei de lux înregistrează vânzări mulțumitoare pe baza cărora au publicat chiar un top al celor mai vândute piese de lux. 

toro-6611
Ce preferă românii în materie de mobilier de lux./Torodesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Aprilie 2022

Sub sigla Toro Design, cele două magazine pun la dispoziție colecții de mobilier de calitate, aduse din toate colțurile lumii, alese pe criterii de design somptuos. Colecțiile reflectă o luxoasă atmosferă clasică, redată prin trei categorii de mobilier – stilul neo-clasic, stilul oriental și stilul baroc.

Printre cele mai vândute piese de mobilier Toro, se află canapelele sau seturile pentru living. Setul Cunna Living are mare succes, combinând elemente de lux specific mobilierului pentru case uimitoare: tapițerie de catifea, detalii ornamentale sub forma unor mici sculpturi, culoarea sobră, pe cât de rece, pe atât de elegantă. În setul Cunna sunt grupate o canapea, două fotolii și o măsuță de cafea pe care specialiștii Toro o caracterizează drept în stil medieval.

www.torodesign.ro

Octo Pat, din colecția dormitorului Octo, se află și el printre piesele cele mai vândute în magazinele Toro. Reprezintă o combinație luxoasă de structură lemnoasă și tapițerie din mătase, iar ca stil reflectă cel mai fidel stilul clasic luxos – tăblia lată a patului este îmbrăcată într-un material foarte fin și dispune de inserții ornamentale aurii, în ton cu metalul din care este realizată o policioară tip noptieră, foarte utilă și discretă.

www.torodesign.ro
www.torodesign.ro

În materie de comode de lux de la Toro, românii preferă stilul metalic, încărcat de oglinzi, cu utilitate pentru dormitor. Printre cele mai vândute se găsește modelul Briant, creată în diferite nuanțe de gri și cu un finisaj lucios, ce exprimă eleganță. Comoda are un design modern, linii geometrice curate și dispune de mai multe spații de depozitare.

www.torodesign.ro

„Suntem o firmă de mobilier de lux, specializată în rezidențiale, interioare de lux și proprietăți. Noi ne adresăm atât persoanelor  fizice care doresc să-și mobileze locuintele dar și firmelor, serviciile noastre variază de la furnizarea unui singur obiect de mobilier până la gestionarea completă a proiectului. Astăzi ne mândrim că putem furniza orice piesă de mobilier, de la un singur obiect până la întregul proiect de design.” – se arată pe site-ul Toro Design.

Publicitate