logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Atelier September – mobilier cu tapițerie boucle

Atelier September reprezintă o afacere de familie pe care doi tineri din Satu Mare au deschis-o cu  aproape zece ani în urmă. De atunci, creează mobilier de tip HoReCa și nu numai pe care îl pun la vânzare online. Piesele de mobilier pot fi văzute și încercate de clienți în cadrul showroom-ului din fabrică.

atelier_september4-6605
 O afacere de familie, devenită bussiness de succes./Atelier-september.ro
Andreea Chiru  |  15 Aprilie 2022

Atelier September a fost înființat în anul 2013, din pasiune pentru un tip de mobilier în care să se împletească armonios formele tradiționale cu designul și funcționalitățile moderne. Ceea ce face ca piesele de mobilier ale acestei fabrici să iasă în evidentă este aspectul adesea ieșit din comun, obținut însă cu elemente absolut obișnuite.

În cadrul Atelierului September se lucrează exclusiv cu lemn de fag, respectiv lemn de stejar, iar finisajul poate varia foarte mult la nivelul nuanțelor. Și tapițeria este un element de noutate, mai ales prin textură, cât și prin faptul că poată fi decisă de client în așa fel încât să corespundă amenajării urmărite.

Mobilierul Atelier September este de tip HoReCa și pentru industria imobiliară și constă în piese destinate uzului în living: scaune, canapele, mese de dining și mese de cafea. Oricare model se poate personaliza la cererea clientului, căruia i se pun la dispoziție cadrul de lemn și designul. Mai departe, clientul alege cum să fie piesa finalizată.

Poze slider materiale
Poze slider materiale
www.atelier-september.ro

Printre materialele cele mai interesante folosite de Atelier September se găsesc catifeaua raiată și boucle. Ambele sunt mai rar observate în industria tapițatelor, dar cu atât mai mult au un aspect aparte. Formele scaunelor și canapelelor sunt inspirate de nevoia de maximă utilitate cu ocupare minimă a spațiului. În special scaunele au un design confortabil, cu unele tușe minimaliste, iar printre cele mai vândute modele se află cele cu forme rotunjite. Și în materie de canapele pentru hol, Atelier September încearcă lucruri noi: spre exemplu, o banchetă modulară, bazată pe suluri textile. Acest model poartă numele Tube și a fost concepută pentru spațiul holului.

www.atelier-september.ro

„Suntem un business de familie 100% românesc, creat în anul 2013. De-a lungul anilor am perfecționat realizarea produselor de mobilier, ajungând să creăm produse rezistente și durabile din lemn masiv de fag sau de stejar.” , se arată pe site-ul Atelier September.

www.atelier-september.ro

 

Publicitate
Publicitate