logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Fac și dreg din esențe oricât de rare de lemn

O afacere deschisă din pasiune pentru lemn și tâmplărie vine în întâmpinarea bucureștenilor atât pentru producție de mobilier, cât și pentru reparații. Se cheamă sugestiv Atelier Tâmplărie și e deschis în zona Doamnei Ghica – Gara de Est.

atelier_tamplarie_bucuresti-5991
Atelier de tâmplărie pentru bucureșteni/Ateliertamplarie.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Iunie 2021

Atelier tâmplărie este locul în care poți comanda cele mai năstrușnice piese de mobilier din lemn masiv. Clientul poate solicita mobilă unicat, personalizată oricât de mult, cu ajutorul sfaturilor echipei atelierului. Aproape că nicio lucrare, indiferent de ineditul ei, nu rămâne la stadiul de proiect, ci este pusă în practică în cadrul Atelierului tâmplărie din București.

Produse
În portofoliul acestui atelier intră mobilier din lemn masiv pentru locuințe private, fiind specializați în mese de dining, corpuri de bibliotecă, mic mobilier și mobilier de agățat pe perete. Printre cele mai inedite piese de mobilă create de Atelier tâmplărie din București se numără băncuța Cârlig de rufe, biblioteca Copăcel, cuierul cu tablă de scris sau scaunul rustic în trei picioare.

Servicii
Pe lângă proiectare mobilier, Atelier tâmplărie asigură și servicii de reparații pentru mobila de acasă, dar și pentru orice tip de tâmplărie – ferestre, uși, garduri. „Orice obiect din lemn care trebuie reparat îl rezolvăm. Veniți la noi! Cum dregem? Se evaluează lucrarea, stabilim unde se execută reparația (la client acasă – dacă este ceva simplu… sau la noi în atelier).” – se arată pe site-ul Atelier tâmplărie.

Ca materiale de lucru, preferatele echipei Atelier tâmplărie București sunt esențele de brad, tei, frasin, stejar, cireș, nuc, dar la comandă se pot găsi și esențe mai speciale. Iar atunci când clientul insistă, se pot folosi și alte materiale, ceva mai moderne, precum MDF, PFL, panel  sau placaj – dar, ar fi păcat!

www.ateliertamplarie.ro
Băncuțe model Cârlig de rufe
www.ateliertamplarie.ro
Comodă tv clasică
www.ateliertamplarie.ro
Măsuțe din lemn pentru lavoare

 

Publicitate