logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Flat: mobilier rabatabil, produs la Brașov

Sub numele Flat, o companie de mobilier realizează piese inovatoare, pornind de la nevoia valorificării la maximum a spațiului de locuit. Portofoliul a fost creat plecând de la ideea de mobilier multifuncțional, creat pe dimensiunile clientului. Această fabrică realizează mobilierul pe comandă, personalizându-l în baza mai multor criterii: dimensiune, funcționalitate, materiale și cromatică.

Flat: mobilier rabatabil, produs la Brașov
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Septembrie 2023

Fabrica Flat se găsește în Brașov, pe Bulevardul Muncii, și pune în vânzare atât piese de mobilă realizate pe comandă, cât și mobilier gata de livrare în câteva zile. Produsele sunt pe cât de variate ca funcționalitate, pe atât de creative, iar în portofoliul echipei se regăsesc 3500 de proiecte implementate.

Mobilierul Flat

Patul rabatabil este piesa de rezistență a echipei Flat, un pat ascuns în variante de mobilă cât mai adaptabile oricărei încăperi: pat combinat cu canapea, pat combinat cu masă de birou, pat combinat cu consolă. Și aici poate fi vorba despre pat single sau matrimonial, pat pentru adolescenți sau chiar paturi suprapuse. Acest gen de piesă se fixează în perete. Mânuirea se bazează pe un sistem de închidere/deschidere dotat cu amortizoare.

Rabatabil.ro

Masa pentru zona de living/dining reprezintă al doilea cel mai inovator tip de mobilier de la Flat. Spre exemplu, o masă de până la 12 locuri poate apărea subit dintr-o discretă consolă de perete. Modul de deschidere este uimitor de simplu, bazându-se de un cadru metalic și o bază suplă la adăpostul căreia încap toate cele cinci blaturi în timpul cât masa nu se folosește.

Rabatabil.ro

Pentru spațiile office sau, pur și simplu, pentru biroul de acasă, Flat propune biroul reglabil pe înălțime – o soluție inspirată de nevoia de mișcare în timpul programului de lucru. Prevăzut cu două motoare, această masă electrică permite alternarea lucrului în poziție de șezut cu poziția în picioare. Evident, se poate realiza pe comandă.

Rabatabil.ro

Promoții
Până la mijlocul lunii octombrie, fabrica de mobilă rabatabilă Flat oferă clienților un rabat de 15% pentru proiectele personalizate.

Publicitate
Publicitate