logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Hafele Design Space și-a deschis porțile

Pe 27 mai s-a dat startul ediției de anul acesta a Romanian Design Week, iar spațiile dedicate designului în toate formele sale sunt deschise publicului. Printre acestea se regăsește și Hafele Design Space, amenajat sub forma unei expoziții interactive. Soluțiile și accesoriile Hafele sunt expuse gata integrate în mobilierul pentru locuințe, iar curioșii le pot testa fără opreliști.

Hafele Design Space și-a deschis porțile
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Mai 2024

„Häfele Design Space este noul spațiu dedicat specialiștilor din industrie, în care poți experimenta produsele și soluțiile Häfele, în București.”, au anunțat reprezentanții Hafele, lansând invitația de a le fi trecut pragul. Spațiul este desfășurat pe o suprafață generoasă, punând în valoare piesele de mobilier, cât și stilul de amenajare – contemporan, cu accente rustico-industriale prin folosirea inserțiilor de lemn în finisaj natural.

Se regăsesc soluții de mobilare cu accesorii Hafele pentru orice fel de interior, de la dormitor și baie până la living sau cameră de hotel, bucătărie și birou pentru acasă. Detalii ultramoderne își așteaptă vizitatorii și în spațiul de dressing, unde propunerile de mobilare și funcționalitate pledează pentru acces foarte ușor și o deplină ordine. Soluțiile Hafele se recunosc în cadrul Design Space sub forma tuturor accesoriilor ce asigură deplina funcționalitate a mobilierului, dar și la nivelul iluminării, indiferent că vorbim de corpuri propriu-zise sau de soluții de tip Led pentru oglinzi sau piese de mobilă. Mânere, butoni, balamale, sisteme Pocket Door, accesorii de culisare și amortizare, mecanisme de ridicare/coborâre, suprafețe decorative pentru placare pereți din living, baie și bucătărie etc. sunt câteva dintre produsele Hafele care pot fi văzute „la lucru” în cadrul Hafele Design Space.

hafele.ro
hafele.ro
hafele.ro
hafele.ro

De altfel, acest spațiu de prezentare a jucat și rol de sală de curs practic, cu o săptămână în urmă, pentru studenții Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Secția Mobilier și amenajări interioare. Tinerii au putut vedea și experimenta calitățile soluțiilor Hafele în cadrul programului de training susținut de companie.

hafele.ro
hafele.ro

În cadrul RDW 2024, Hafele Design Space este deschis marelui public până pe 31 mai, așa că profitați de ocazie!

Publicitate
Publicitate