logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ibek – băi de aburi, produse la Odorheiu Secuiesc

Specializată în producerea de saune, Ibek a fost înființată în anul 1991 și a trecut la executarea saunelor personalizate începând cu anul 1994. Reprezentanții Ibek spun că ar fi echipa din spatele primei saune realizate în țara noastră. De atunci, în portofoliul lor se regăsesc saune tot mai variate, de la cele de tip finlandez până la cele uscate. O specialitate Ibek o reprezintă baia de aburi.

Ibek – băi de aburi, produse la Odorheiu Secuiesc
Compressed by jpeg-recompress
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Mai 2024

„Ne-am căpătat experiența prin exportul a sute de saune IBEK apreciate în țările nordice – bine cunoscătoare ale fenomenului și ale tradiției saunei.”, se precizează pe site-ul producătorului. Între timp, oferta a devenit foarte variată, punând la dispoziția clienților tot ce s-a inventat în materie de wellness.

Baia de aburi
… se regăsește în oferta Ibek și reprezintă un produs special, mai puțin obișnuit în casele românilor, dar cu atât mai interesant. Având la bază conceptul unei băi turcești, baia de aburi asigură un grad de umiditate înalt în condițiile unei temperaturi moderate. Personalizarea se face nu doar pe dimensiune, ci și estetic, la nivelul placării cu diverse modele și culori de mozaic, piatră naturală sau marmură. Obligatoriu, tavanul are formă de boltă ceea ce contribuie estetic la atmosfera de relaxare, dar împiedică în același timp picurarea stropilor de condens.

saune.ro

Evident, de la interiorul băii cu aburi nu lipsesc băncile caracterizate de design ergonomic. Se pot adăuga șezlonguri sau paturi pentru masaj. La ambianța de destindere contribuie sistemul de iluminare și dotarea cu sistem audio. Dotările practice se pot comanda dintr-o gamă variată de posibilități: duș simplu sau multifuncțional, cascadă de apă sau coloane pe perete, ozon sau soluție salină. Un aspect de luat în calcul: generatorul de aburi nu se introduce în baia propriu-zisă, ci se amplasează în exteriorul acesteia, eventual într-o cameră alăturată.

saune.ro

Pentru cei interesați de prețul unui astfel de proiect există buton de Cere o ofertă direct pe site-ul Ibek. Este forma cea mai directă de a afla un buget corect în funcție de necesitățile fiecărui client.

Misiunea Ibek
… este să devină liderul pe România în producția de saune și soluții wellness. În gama lor de oferte, există propuneri atât pentru clienți casnici, cât și pentru industria HoReCa.

Publicitate
Publicitate