logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Noutățile sezonului de la Cressent

În cadrul Mobila Expo 2024, Cressent a ieșit în evidență cu un stand de prezentare desprins direct din reviste. Dar asta nu este o întâmplare, furnizorul din Baia Mare fiind deja recunoscut pentru felul în care vine în întâmpinarea profesioniștilor și pentru colaborările cu parteneri de renume. Pentru prima parte a acestui an, noutățile s-au ținut lanț.

Noutățile sezonului de la Cressent
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Mai 2024

În acest timp, Cressent derulează o campanie de prețuri reduse la suprafețele Cleaf, gândită sub auspiciile numărului 15. Tot ce ține de această promoție pornește de la numărul 15. Avem perioada de desfășurare între 15 mai și 15 iulie, avem prețuri reduse cu 15% și avem 15 modele de suprafețe decorative aflate în promoție. Acest produs este unul de top și are aplicabilitate variată – se poate folosi pentru decorarea pereților, cât și a mobilierului sau blaturilor de lucru, fiind disponibil într-o bogăție de modele și texturi.

cressent.ro

O altă noutate Cressent este site-ul dedicat exclusiv specialiștilor din domeniul amenajărilor interioare. Pe scurt, vorbim despre o platformă la îndemâna producătorilor de mobilier și a designerilor unde aceștia pot accesa rapid și simplu catalogul de suprafețe premium cât și serviciile de implementare asigurate de echipa Cressent. Platforma Cressentstudio este accesibilă în paralel cu site-ul oficial, și oferă profesioniștilor tot ce poate fi mai actual în materie de soluții de acoperire, de la branduri internaționale precum Cleaf, Abet, Fenix, Sibu, Locatelli etc.

cressent.ro

Tot la începutul anului 2024, Cressent a adus în România și proaspăt lansatul catalog de mânere și butoni pentru mobilier de la Siro, cuprinzând 325 de modele din gama completă de 900. Orice alegi din acest catalog de mânere pentru toată casa Cressent livrează în 24 de ore. Aceste accesorii sunt ideale pentru interioare contemporane oricât de clasice sau moderne, cu accente tradiționale sau minimaliste pentru baie și bucătărie, pentru living și dormitor, pentru camera copilului sau mobila de pe hol.

cressent.ro

Recent, la Mobila Expo 2024, standul Cressent s-a bucurat de aprecierile a 150 de vizitatori profesioniști, mulțumită noutăților prezentare la București: balamaua invizibilă Air, chiuveta integrată în blat HPL compact, uși duble pocket door Exedra2 pentru dressing și masa extensibilă ascunsă în blatul insulei de bucătărie.
Așteptăm cu interes următoarele noutăți Cressent!

Publicitate
Publicitate