logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Fronte Group – bucătării Made-to-measure

Împrumutat din industria vestimentară, conceptul Made-to-measure înseamnă mai mult decât mobilier realizat pe comandă. Pe lângă dimensiunile personalizate, acest tip de piese poartă în chip special elemente definitorii ale stilului clientului, potrivindu-se la fix și diferențiindu-se vizibil de orice alte proiecte. Este un concept asumat de Fronte Group, producător de mobilă, în special de bucătării complete, concept care vine cu un cost suplimentar, dar care face toți banii.

Fronte Group – bucătării Made-to-measure
fronte.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Mai 2024

Fronte Group reprezintă un business înființat cu circa 15 ani în urmă, pe urmele pasiunii pentru mobila din lemn și în memoria unui bunic tâmplar. Capitalul este 100% românesc, însă sursa de inspirație o reprezintă designul italian, producătorul incluzând în proiectele sale trenduri, materiale și finisaje deja consacrate internațional, în cadrul Salonului de Mobilă de la Milano.

fronte.ro

Mobilierul
Bucătăria Fronte Group se realizează de regulă la cheie, incluzând nu numai piesele în sine, ci și toate accesoriile pe comandă, echipamente incorporabile și aparatură electrocasnică. De cele mai multe ori, materialul este lemnul natural, pentru calitatea funcțională și avantajele estetice pe care le oferă. Stilul de design este adaptat gusturilor fiecărui client, dar predomină o înclinație spre atmosfera modernă cu tușe clasice, uneori rustice. Accentul cade pe soluții de depozitare complexe, care să valorifice spațiul clientului și să asigure deplină discreție, ordine și multifuncționalitate.

fronte.ro

Mod de lucru
Primul pas este realizarea unei schițe de proiect pe care echipa Fronte Group se angajează să o trimită clientului în 3 zile de la primirea releveului și a câtorva imagini cu spațiul de mobilat. Urmează întâlnirea cu clientul și discutarea proiectului în cele mai mici detalii. Timp de zece zile, clientul se poate răzgândi asupra propunerii, poate solicita modificări în așa fel încât proiectul să-l mulțumească 100%. Ulterior, măsurătorile la domiciliu sunt realizate de un reprezentant Fronte Group, iar execuția propriu-zisă a pieselor de mobilă durează între 30 și 50 de zile de la semnarea contractului.

fronte.ro

Beneficii
În costul mobilierului, sunt incluse nu doar măsurătorile, ci și restul serviciilor aferente: transportul și montajul. În plus, pornind de la faptul că mobilierul, în special cel din lemn, „lucrează” în timp, producătorul asigură timp de un an un serviciu de retuș gratuit. În plus, toate piesele de mobilier dispun de garanție de 2 ani.

Publicitate
Publicitate