logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Utsadd – prima colecție IKEA pentru animale

Dacă simțeați că lipsește din viața noastră un soi de mobilier pe cât de necesar, pe atât de inexistent, IKEA a rezolvat problema. A pregătit o gamă completă de piese pentru pisicile și câinii de apartament, asigurându-le nu doar mobilier pentru dormit, ci pentru toate activitățile unei zile petrecute acasă: joacă, relaxare, ascuns. Colecția este denumită Utsadd și reprezintă rodul unei colaborări cu Woodgreen Pets Charity.

Utsadd – prima colecție IKEA pentru animale
ikea.com/ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Mai 2024

Colecția Utsadd a fost lansată la finalul lunii aprilie și se regăsește inclusiv în magazinele IKEA din România. Cuprinde 29 produse pentru blănosul casei, fie că vorbim despre câini, fie despre pisici, la noi în țară fiind disponibile 17 dintre acestea. Colorate, rezistente, ușor de întreținut, piesele Utsadd se vând la prețuri accesibile și garantează un bun trai în comun cu animalul de companie.

Piesele de mobilier cuprind mai multe modele de paturi, pături și covoare, accesorii pentru hrană, spații create special pentru a asigura intimitate animăluțului și numeroase variante de jucării. Pentru pisici, colecția Ursadd conține și mobilier special gândit pentru nevoia de ascuțire a gheruțelor. „Obiectivul nostru a fost să concepem o colecție de mobilă și accesorii pe care însuși animalul de companie al familiei să o adore și care să ușureze traiul la comun cu stăpânii”, au declarat reprezentanții IKEA.

ikea.com/ro
ikea.com/ro
ikea.com/ro
ikea.com/ro

Colecția Utsadd a folosit materiale prietenoase cu mediul, precum ratan, pluș, carton. Cuprinde paturi pe picioare sau direct pe podea, perne pentru odihnă, nenumărate jucării din pluș, veselă din ceramică care ocupă spațiu mic, dar funcționabil, ajutând la integrarea animalului de companie într-un apartament de bloc. Printre cele mai simpatice se regăsește un covor olfactiv pentru câini, practic o combinație de jucărie și piesă pentru relaxare, menită să-și țină ocupat utilizatorul. Evident, stilul de design al colecției este cel minimalist, adaptabil și foarte practic. Produsele au fost prezentate oficial sub forma a două cataloage, intitulate sugestiv Cat-alogue si Dog-alogue.

ikea.com/ro
Publicitate
Publicitate