logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Saco: piese din lemn adevărat

Experiența și pasiunea sunt cele două standarde fără de care un producător de mobilier nu poate avea succes. O dovedește și povestea fabricii de mobilă Saco, din Pașcani, care a ales să se adreseze unei anume zone geografice de clienți, nu tuturor. Acest producător execută mobilier la comandă doar pentru zona de nord a Moldovei – Bacău, Iași, Suceava și Neamț – pentru restul țării onorând exclusiv comenzi de mic mobilier.

Mobila Saco: piese din lemn adevărat
mobilasaco.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Mai 2024

Și asta nu-i împiedică să aibă succes. Din ceea ce consideră reprezentanții Saco, reușita se datorează echipei de tâmplari conduse de un maistru cu o experiență de 25 de ani în lucrul cu lemnul masiv și răbdării cu care el își instruiește încontinuu colegii. „Cu o experiență de peste 25 de ani în industria lemnului, maistrul nostru tâmplar găsește tot timpul soluții la problemele care pot apărea și instruiește cu grijă și dăruire restul echipei. Mai mult, echipa este conturată și în jurul proiectantului nostru, omul de bază în relația cu dumneavoastră și capul tuturor proiectelor ce urmează a fi executate.”, aflăm de pe site-ul producătorului.

Piesele de mobilier Saco
Sunt cel mai adesea piese în stil clasic, impozant și trainic, mai ales că designul este modelat de calitățile materialului – lemnul adevărat, cum îl numesc reprezentanții echipei Saco. Pe comandă, se execută mobilier pentru hol (în special piese cu rol de depozitare), dormitor, living, bucătărie și baie. Toate proiectele poartă amprenta unui tip de mobilier cu mici accente rustice, prin textura și finisajul lemnului, prin designul robust chiar și atunci când clientul optează pentru un stil elegant. Finisajele nu sunt tocmai variate, ci inspirate de textura lemnului – alb sau finisaje naturale în diverse nuanțe lemnoase. Se lucrează cu lemn de tei și lemn de frasin. Chiar și mobilierul de baie, cuprinzând corpuri pentru lavoar cel mai adesea, se execută din aceste esențe, producătorul garantând rezistența la condiții de umiditate specifice spațiului.

mobilasaco.ro
mobilasaco.ro
mobilasaco.ro
mobilasaco.ro
mobilasaco.ro


Și alte produse tot din lemn

Pe lângă piesele de mobilier, Saco oferă clienților și alt gen de produse pentru casă: uși din lemn adevărat, pervazuri, accesorii pentru ușă – cum ar fi toc, balamale, mânere. O altă categorie de activitate constă în construirea de foișoare și pergole, evident din lemn masiv, potrivit spațiului și dimensiunilor cerute de client.

mobilasaco.ro

Dacă ar fi să se autocaracterizeze pentru a se diferenția de concurență, reprezentanții Mobila Saco ar alege doar două cuvinte: precizie și rafinament.

Publicitate
Publicitate