logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

5Metal – mobilier inedit din metal

Există oameni creativi în România! Un atelier de confecții metalice a început cu balustrade de metal și a ajuns curând să creeze și mici (dar mai ales neașteptate) piese de mobilier pentru casă. Produsele sunt atât de simple, încât uimesc!

5metal-4889
Câteva piese la care nu te-ai fi așteptat/5metal.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Ianuarie 2020

În general, aceste piese de mobilier pentru case sunt realizate pe comandă. 5Metal este un atelier în care pasiunea pentru confecțiile de metal se exprimă cel mai bine cu ajutorul stilului industrial. Vă arătăm câteva exemple de piese micuțe, dar perfect funcționale și inedite prin design.

Suportul pentru papuci reprezintă o piesă tare practică, mai rar întâlnită în România. Un cadrul metalic îndoit în așa fel încât să poate depozita trei perechi de papuci, în cel mai discret mod posibil. Suportul pentru papuci este confecționat din țeavă dreptunghiulară la dimensiuni de 40x20cm.

www.5metal.ro

O altă inovație a celor de la 5Metal este suportul pentru prosoape, extrem de simplu și extrem de practic. Se prinde pe perete și în funcție de talentul la împachetat al fiecăruia, poate depozita până la zece prosoape. Prinderea se face cu 4 dibluri, incluse în pachetul produsului; înălțimea suportului este de 80 cm și există mai multe opțiuni la nivelul finisajului.

www.5metal.ro

Masa pentru laptop este un birou al viitorului stilului minimalist, un birou atât de redus ca dimensiuni încât poate trece și drept simplă masă de cafea. Este confecționat de atelierul 5Metal din picioare metalice și prevăzut cu blat din PAL cu aspect de lemn. Sunt disponibile mai multe culori.

www.5metal.ro

Există un magazin online unde pot fi comandate sau pur și simplu cumpărate aceste piese interesante – 5Metal.ro.

Publicitate