logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Câștigătorii Pure Talents Contest 2020

Cea de-a șaptesprezecea ediție a Pure Talents Contest s-a desfășurat la Köln, în 13 ianuarie 2020, în cadrul imm cologne. Din douăzeci de participanți, au fost desemnați trei mari câștigători. S-au mai acordat două mențiuni și un premiu special.

puretalents-4895
S-a acordat în premieră și premiul din partea audienței/Imm-cologne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Ianuarie 2020

Premiul întâi a revenit mesei Levi, creație a doi designeri din Germania, Marie Kurstjens și Iva Coskun. Masa are un cadru de susținere metalic și un blat din lemn, dar ceea ce o face atât de specială este felul în care răspunde nevoii de mobilitate a omului modern. Cu ajutorul unui accesoriu tehnic, cadrul metalic poate fi configurat în așa fel încât masa să-și schimbe forma geometrică, de la o masă pătrată, tipică de mic dejun să zicem până la o masă dreptunghiulară, specifică sălilor de conferințe.

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.com

A fost premiat și un produs atipic pentru Pure Talents Contest: Omit, un aspirator manual, creat de Hiroyuki Morita din Japonia. Omit este un dispozitiv de curățare non-electric, răsplătit cu un premiu de design pentru aspectul său… decorativ! Spre diferență de aspiratoarele obișnuite, care nu prea au ce căuta la vedere, Omit arată bine și expus pe un raft de bibliotecă.

www.imm-cologne.com

Al treilea premiu Pure Talents Contest 2020 a revenit unui designer tot din Germania: Sofia Souidi, pentru Jojo, un dispozitiv de iluminat electric, dar creat în cel mai poetic stil posibil. Jojo se aprinde printr-un buton de tip sfoară și pe măsură ce timpul trece, își pierde din intensitate până ce se stinge singură. Concept: lampa trebuie să amintească proprietarului de scurgerea timpului.

www.imm-cologne.com

Pentru prima dată în istoria Pure Talents Contest, a fost înmânat și premiul din partea publicului. Votul s-a făcut via Instagram, iar câștigătorul a fost desemnat un tânăr designer din Polonia, Fillip Lenarick, pentru scaunul Flow. Principalele calități ale scaunului Flow: ușor de asamblat, foarte confortabil.

www.imm-cologne.com

Ca tendințe, designerii s-au concentrat pe nevoia de sustenabilitate, mobilitate și funcționalitatea pieselor expuse. Un interes aparte a fost acordat folosirii responsabile a resurselor naturale.

Publicitate