logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

MIFF 2020 – branduri puternice, în premieră la Kuala Lumpur

Nu mai e mult și începe ediția 2020 a unuia dintre cele mai importante târguri de mobilă la nivel internațional, MIFF – Malaysian International Furniture Fair. Organizatorii au anunțat prezența a nu mai puțin de 600 expozanți, printre ei numărându-se și companii la prima participare.

miff2019inthebed-4911
Un târg plăcut şi relaxant: MIFF, Kuala Lumpur
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Ianuarie 2020

Nu mai e mult și începe ediția 2020 a unuia dintre cele mai importante târguri de mobilă la nivel internațional, MIFF – Malaysian International Furniture Fair. Organizatorii au anunțat prezența a nu mai puțin de 600 expozanți, printre ei numărându-se și companii la prima participare.

Ca dovadă că MIFF devine tot mai important pe piața internațională a producătorilor de mobilă și produse complementare, de la an la an numărul expozanților crește. Anul acesta mai multe companii mari din întreaga lume urmează să ia parte în premieră la acest eveniment.

miff2019rodelegagion-4913
În 2019 o delegaţie de 60 de oameni de afaceri din România a participat la târgul MIFF

În cadrul MIFF, vizitatorii pot descoperi colecții interesante de mobilier de mai multe feluri: seturi de dining, colecții pentru dormitoare, mobilier office, mobilă pentru living, seturi de canapele și fotolii, mobilier pentru camera copilului, colecții impresionante de saltele, colecții de accesorii textile și decorative, mobilă pentru bucătărie și seturi de mobilier outdoor.

miff2019conference-4910
În timpul târgului sunt organizate o serie de evenimente pentru producătorii de mobilă

Printre expozanții „grei” care urmează să participe pentru întâia oară la MIFF, se numără producători de saltele (Dreamrex din Malaysia) și mobilier pentru dormitoare (East Coast Furnitech din Thailanda), furnizori de soluții inedite pentru spații de locuit (Kanuma Wood Infill din Japonia), producători de textile pentru mobilierul tapițat (Future Manufacturer din Malaysia și PT Joshindo Grasia din Indonezia) și chiar producători de accesorii textile de genul covoarelor și carpetelor (Norm Hali din Turcia).

Cei 600 de participanți deja înscriși la ediția 2020 a târgului MIFF provin din 14 state. Evenimentul se adresează vizitatorilor comerciali, care și-au anunțat deja prezența în număr de 20.000 din 140 de țări. MIFF este principalul eveniment de profil din regiunea Asiei de Sud-Est și se găsește în primele zece evenimente dedicate industriei de mobilă la nivel mondial.

Ediția 2020 a MIFF urmează să se desfășoare în perioada 6-9 martie, la Kuala Lumpur, fiind cea de-a 26 ediție.

miff2019buyersnight-4909
One of the highlights of the MIFF experience: the Buyers Night

miff2019IVORIE-4912

The Choice for Furniture Professionals around the WorldBeing the No. 1 furniture fair in Southeast Asia, and consistently ranked amongst the top 10 worldwide, the Malaysian International Furniture Fair (MIFF) has spearheaded the furniture trade scene for years.Every March, quality exhibitors and buyers from all over the world converge on this global stage. Since its inception in 1995, MIFF has created fantastic business and networking opportunities for hundreds of thousands of participants.MIFF's commitment to professionalism, innovation and dynamism is backed by a dedicated team of bright individuals; it is no wonder MIFF is always a sought-after destination and the ideal business platform for trade professionals.Truly a global B2B trade show, MIFF takes you right into the heart of the furniture industry in the thriving ASEAN economic ecosystem, connecting you with important contacts in your own industry and uncover new ways to prosper your business.
Publicitate