logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Irina Neacșu printează povești pe… mobilă!

Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Februarie 2016

Colecțiile de mobilă ale Irinei Neacșu sunt destul de neobișnuite pentru industria de mobilă din România. Dar cu atât mai mult, se bucură deja de succes. Scaunele și fotoliile semnate de Irina Neacșu sunt inconfundabile.

www.irinaneacsu.com
Figura masculină a casei: Mr. Him Black. Se poate comanda și în variantele Gold sau Pirate

Metoda de lucru este inedită: picturile originale în ulei, realizate de Irina Neacșu, sunt printate pe materiale textile ce îmbracă apoi piesele de mobilier absolut banale. Rezultă astfel mobilă personalizată, unică, ce reflectă pasiunea designerului pentru cărți și dorul de vremea copilăriei.

www.irinaneacsu.com
Un scaun melancolic, pentru colțul de lectură: How Long is Forever

www.irinaneacsu.com
Fotoliu desprins din poveștile pentru copii, vibrante și pline de culoare: Joker

Colecția "Eroii Urbani" își găsește locul atât în camerele pentru copii, cât și în celelalte încăperi ale casei; oriunde amplasăm un scaun sau fotoliu din colecția "Eroii Urbani", spațiul prinde viață și personalitate, căci printurile sunt pline de culoare, inspirate din lumea poveștilor pentru cei mici. Colecția "Characters" surprinde cu câteo expresie numai bună pentru a începe ziua cu vioiciune, căci printurile înfățișează chipuri umane luminoase. Iar o serie de fotolii și scaune fac parte dintr-o colecție variată, inspirată fie de oameni, fie de locuri, fie stări sufletești.

www.irinaneacsu.com
Radiografie urbană: Miss Due

www.irinaneacsu.com
Unde vă prinde căderea amurgului? La televizor sau cu o carte în mână?

www.irinaneacsu.com
Orice casă are o prințesă, nu-i așa? Lemn de fag, cu tapițerie printată

Materialele textile pe care se imprimă printurile sunt fie catifea, fie mătase, in sau bumbac, iar cadrul este din lemn natural, de fag. Irina Neacșu folosește fie mobilier realizat pe comandă, fie mobilier vechi, restaurat.

www.irinaneacsu.com
Colecția Characters: print cu expresie zâmbitoare

Publicitate
Publicitate