logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dalin: funcționalitatea în pat cu arta populară

Mobila Dalin împacă nevoia de nou și modern a interioarelor românești cu respectul pentru tradiție și folclor. Nimic nu poate fi mai inedit decât un dormitor ultraconfortabil, cu accente etnice.

dalin_etnic-834
Un dormitor autentic românesc, modern și călduros - MobilaDalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Februarie 2016

Mihai Grama de la Mobila Dalin a câștigat titlul de cel mai bun designer de obiect al anului 2015, grație originalității cu care a reînviat tradiția românească, transpunând-o în piese de mobilă extrem de moderne și confortabile.

www.mobiladalin.ro
Paturi twin, ideale pentru mobilarea unei pensiuni sau hotel

Mobila Dalin dispune de o întreagă colecție Ethnocentric, iar patul denumit Etno răspunde atât necesităților practice de odihnă nocturnă, cât și necesităților estetice, de amenajare a dormitorului. Este realizat din două secțiuni Boxspring, adică o saltea și o bază de arcuri cu rol de saltea secundară, iar între cele două secțiuni se găsește o salteluță Topper, cu rol de camuflarea a îmbinării. Patul Etno este disponibil în variantă matrimonială și variantă twin, la alegere.

www.mobiladalin.ro
Boxspring: saltea și arcuri pentru ultraconfort

Tăblia și cadrul patului Etno de la Mobila Dalin sunt îmbrăcate în materiale textile cu imprimeuri folclorice, inspirate de motivele populare regăsite pe costumul tradițional al românilor. Frumusețea detaliilor și veselia culorilor asigură toată personalitatea de care are nevoie orice dormitor din România.

www.mobiladalin.ro
Salteluța Topper transformă paturile twin în pat matrimonial

Publicitate
Publicitate