logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Tapiserie 3D pentru o canapea cu bule

Produsă de designul Sacha Lakic pentru Roche-Bobois, canapeaua Bubble împacă necesitatea de confort cu nevoia unui design elegant. Este destinată spațiilor HoReCa, în special locațiilor caracterizate de stilul glamour.

bubble_sofa-846
Inspirate de nevoia de confort într-un spațiu de socializare - Roche-Bobois.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Februarie 2016

Bubble Sofa seamănă cu un nor pe care ai vrea să te așezi pentru a te odihni divin. În ciuda impresiei de mobilă ușoară, plutitoare chiar, Bubble Sofa are de fapt cadrul din lemn natural și poate atinge până la 30 kilograme în greutate. Senzația de canapea ușoară este dată de materialul textil care o îmbracă complet.

Bubble Sofa reprezintă o piesă de mobilă inovativă, tocmai datorită textilei sale cu aspect de bule. Materialul a fost special inventat pentru modelul Bubble Sofa și poartă denumirea de Tehno 3D. Este vorba despre o țesătură elastică tricotată din lână de culoare neagră, peste care se aplică o altă țesătură, tot din lână, dar foarte moale la atingere și împletită în model de fagure.

www.roche-bobois.com
Designul elegant al canapelei este subliniat prin lipsa picioarelor

Tehno 3D se aplică manual pe suprafața canapelei și are calitatea de a fi suficient de elastică încât să poată fi întinsă foarte bine. Sub acest material textil inovativ, Bubble Sofa are șezutul și spătarul din spumă aplicată pe cadru de lemn.

Bubble Sofa este disponibilă în mai multe variante de culoare, dar poate fi și personalizată în funcție de preferințele clientului, în ce privește dimensiuni, material textil și nuanțe de culoare.   

www.roche-bobois.com
Canapeaua poate fi personalizată în ce privește forma și dimensiunile

Publicitate
Publicitate