logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Naturlich: trei console pentru un hol încântător

Pentru că holurile sunt parcă din ce în ce mai restrânse și la bloc, și la casă – influența stilului american, open space pe cât se poate – mobilierul încearcă să se adapteze. Dulapurile de tip dressing sunt mai puțin potrivite, în schimb consolele revin în forță.

naturlich-4284
Design, culoare, funcție, în trei ipostaze reușite/Naturlich.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Iulie 2019

Ce poți face cu o consolă? Nu așa multe câte poți face cu un set masiv de hol, dar este o piesă care merită atenție. Ocupă spațiu foarte puțin, are un design suplu ceea ce creează impresia unui hol încăpător și reprezintă o binevenită pată de culoare. Am ales deci trei modele de consolă de la Naturlich, pentru vă convinge să aduceți farmec holului de acasă.

Odette este numele comun al celor trei modele de consolă de la Naturlich dar fiecare reprezintă o altă variantă, nu doar cromatică, ci și ca funcții și dimensiuni.

www.naturlich.ro
Masa consolă este varianta cea mai mare, având dimensiunile 1200x350x785 mm și oferind spațiu de depozitare în trei sertărașe cochete. Stilul are unele tușe rustice, la nivelul combinației cromatice și mânerelor de sertar, dar per ansamblu este o piesă clasică în interpretare modernă.

www.naturlich.ro
Masa consolă mică Odette are mai degrabă aspectul unei noptiere, dar locul ei este într-un hol micuț unde să animeze spațiul cu nuanța sa de cer senin și cu designul jucăuș. E prevăzută cu două sertare așezate pe vertical, în care se pot păstra mărunțișurile cu care ne umplem buzunarele când ieșim din casă.

www.naturlich.ro
Cea mai mică variantă a consolei Odette de la Naturlich are aspectul unui scaun de bar, însă este o consolă cu rol decorativ, pe care cel mai indicat e să așezi o plantă sau un vas ornamental în care să lași cheile de la mașină și eventual portofelul. Culoarea roșie intensă compensează lipsa sertarelor. Este fabricată în România din lemn de brad.

Publicitate