logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Aito – mobilă pentru cafea!

Sunt piese modulare, cu un design extrem de îndrăzneț și jovial, sunt practice și inspiră pofta de cafea. Măsuța Sliced a Atelierului Aito se compune dintr-o măsuță propriu-zisă și câteva taburete de aranjat în jur.

Aito_masa_cafea_sliced1-1348
Măsuță Sliced, AITO - design proaspăt, românesc!
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Iunie 2016

Aito se adresează românilor sătui de mobila tradițională, conservatoare – adică masivă, greu de mutat prin casă și cu un design ușor de regăsit în căminele părinților. Tinerii designeri ai atelierului Aito au creat, printre altele, un corp modular destinat pauzelor de cafea, pentru dimineață, dar și pentru orele amiezii. Se cheamă măsuța Sliced și are un design jucăuș.

DESIGN
Măsuța Sliced de la Aito e compusă din patru piese geometrice. Alăturate, iau forma unui dreptunghi, dar despărțite pe bucăți, au forme triunghiulare. Fiecare piesă a măsuței Sliced de la Aito are o altă culoare, iar piesa principală, de culoare albă, este ornată și cu mici bucățele de lemn, ce joacă vizual rolul boabelor de cafea.

Aito_masa_cafea_sliced2-1346
Măsuță Sliced, AITO - vesel, simplu, modular

MATERIALE
Măsuța Sliced de la Aito este confecționată din patru materiale foarte diferite: lemn de frasin, beton și MDF. Ţine de imaginația și priceperea fiecăruia dintre noi să ne dăm seama cum s-au folosit aceste materiale. La nivel vizual, armonia este cea care leagă lemnul, betonul și MDF-ul folosite la conceperea măsuței Sliced de la Aito.

Aito_masa_cafea_sliced-1347
Măsuță Sliced, AITO - aparent, un singur corp

MULTIFUNCŢIONAL
Măsuța Sliced de la Aito poate fi folosită în trei feluri: ca măsuță de cafea în formulă completă, cu cele patru piese îmbinate; ca trei taburete în jurul unei măsuțe de cafea; ca spații de depozitare practice, pentru ca fiecare piesă a măsuței Sliced de la Aito este deschisă spre interior, sub forma unor dulăpioare.

Publicitate