logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Annie Sloan – vopsea de mobilă pentru acasă

Cine s-a săturat de propriul mobilier și tare ar vrea să schimbe cromatica din locuință nu trebuie să dea bani pe mobilă nouă. E suficient să o împrospăteze, ba chiar „reinterpreteze” într-un stil cu totul diferit, și asta doar vopsind-o. Singur. Acasă. Există o vopsea specială pentru aceste situații.

annie_sloan1-4106
Cu vopseaua asta îți recondiționezi singur mobila veche. De la Annie Sloan!
Andreea Chiru  |  10 Mai 2019

Annie Sloan se numără printre designerii de interioare cei mai cunoscuți din Marea Britanie; inspirată de pasiunea pentru înfrumusețarea mobilierului, a creat o gamă de vopsele care se aplică extrem de simplu pe orice fel de piesă. Chalk Paint este numele colecției și are marele avantaj de a putea fi dată pe orice suprafață de mobilă fără niciun fel de pregătire anterioară. Mobilierul nu trebuie decât șters de praf, apoi vopseaua poate fi aplicată.

Gama Chalk Paint a fost creată de Annie Sloan cu circa 25 de ani în urmă și a reprezentat o adevărată revoluționare a vopselei decorative, pentru că este atât de variată ca nuanțe și atât de plăcută ca textură, încât reprezintă cea mai bună soluție pentru decorarea mobilierului. În acest fel, piesa de mobilă în sine devine pata de culoare sau atracția principală a încăperii, nemaifiind nevoie de accesorii care să personalizeze amenajarea. După vopsire, suprafața are un aspect mat, catifelat, sursa de inspirația a acestui efect, dar și gama de culori fiind inspirate lui Annie Sloan de arta decorativă a secolului al XVIII-lea.

www.anniesloan.com

Vopseaua lui Annie Sloan se usucă rapid și se aplică fără bătăi de cap; culorile se pot combina în nenumărate feluri, sau se pot chiar amesteca pentru a obține nuanțe originale. Sunt ideale pentru mobilier de orice tip – indoor și outdoor, indiferent de suprafață: lemn, metal, plastic. Și merge dată chiar și pe pereții casei, indiferent că sunt din lemn, într-o căsuță rustică, sau din beton, în cazul apartamentelor de bloc.

www.anniesloan.com
www.anniesloan.com
www.chalkpaint.ro

Întreaga gamă de vopsele pentru mobilier Chalk Paint de la Annie Sloan este disponibilă și în România – București și alte orașe. Poți găsi distribuitorul zonei în care locuiești cu un simplu click aici.

Publicitate
Publicitate