logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Aramis Feeling – pat Comfy, ghici pentru cine?

Dacă v-ați săturat să împărțiți mobilierul preferat, cel destinat relaxării în special, cu acel membru necuvântător al familiei, Aramis Feeling rezolvă problema, cu ajutorul pătuțului pentru căței și pisici Comfy. Disponibil în România!

aramis_feeling1-2551
Și animăluțul tău merită propria canapeluță / AramisFeeling.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Iunie 2017

Designul pătițului Comfy de la Aramis Feeling se integrează perfect locuințelor moderne din România, amenajate mai ales în stil minimalist, cu accent pe nevoia de modularitate. Nu ocupă mult spațiu, poate fi mutat dintr-un loc al ăncăperii în altul, se adaptează atât atmosferei de living, cât și celei de dormitor. Patul Comfy are un aspect chiar confortabil, nu cântărește mai mult de 2 kg, și este disponibil în trei variante de tapițerie: microfibră, țesătură și stofă impermeabilă. Poate fi folosit atât de căței, cât și de pisicuțe, designul în formă rotundă fiind pe măsura nevoilor necuvântătoarelor domestice.

www.aramisfeeling.ro
Aspect de canapeluță, funcție de pătuț

Pentru a putea asorta patul animăluțului cu mobila stăpânilor, Comfy este disponibil într- o gamă foarte largă de culori. Salteluța este din spumă poliuretanică, iar întreținerea acestei piese de mobilier este foarte simplă: curățare chimică. Sunt disponibile două variante de dimensiune: 65x55x18 cm, respectiv 80x55x18 cm. Husa fiind detașabilă și lavabilă, patul Comfy se poate folosi atât indoor, cât și outdoor.

Publicitate