logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Bilbao – cu polițe în levitație

O piesă de mobilier disponibilă în România ne pune pe gânduri – e magie sau iluzie? Polițele acestui dulap cu rol de etajeră levitează pur și simplu. Vă dați seama de efectul său într-un living în care ne vin prietenii în vizită?

bilbao_variante-2548
Corp de depozitare cu rafturi zburătoare / Houselox.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Iunie 2017

Piesa de mobilier se cheamă Bilbao și poate fi achiziționată de la Houselux România, reprezentant al companiei Bizzotto din Italia.  Cumpărăturile se fac online, vizitând magazinul virtual Houselux sau răsfoind cataloagele puse la dispoziție pe site-ul furnizorului din țara naostră.

Corpul cu rafturi Bilbao este o inovație totală, folosind însă același truc al designului, dar cu o execuție parcă mai desăvârșită decât la alți producători. Această piesă dispune de cinci polițe care plutesc pur și simplu între lateralele dulapului, făcând o impresie puternică, ca și cum ar fi suspendate în aer. În realitate, rafturile sunt bine prinse, stabile și pot susține o greutate de până la 15 kg. Secretul – sistemul de prindere, aproape invizibil. Rafturile sunt fixate într-un geam de sticlă, perfect transparent, cu o grosime de numai 10mm, ce joacă rol de spate al dulapului. Structura lemnoasă a piesei este din MDF melaminat cu efect de lemn, în două variante cromatice. Așa-i că vă păcălise ochiul?

www.houselux.ro
Corp Bilbao cu rafturi suspendate

Publicitate
Publicitate