logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Aris Interiors – reduceri de preț la canapele și fotolii

Bazându-se pe o politică de marketing îndrăzneață pentru piața de mobilă din România, Aris Interiors anunță reduceri semnificative de preț la piesele dedicate amenajării livingurilor: canapele, fotolii, taburete. Uneori, reducerile sunt chiar și de 50% din prețul de vânzare.

Aris-4610
Oferte de nerefuzat, cu promoții de până la 50% - Arisinteriors.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Octombrie 2019

LATER EDIT: perioada de reduceri s-a încheiat!

Calitate, eleganță, stil modern și preț… bun! Cam la asta visează orice om care dorește să-și amenajeze locuința cu mobilă nouă. Aris Interiors se adresează exact acestui tip de clienți, aflați în căutarea unor piese contemporane, dar cu accente clasice, îndrăznețe prin design și mai ales la nivel cromatic. Am ales trei exemple de piese de mobilier care sunt disponibile la Aris Interiors cu mari reduceri de preț:

Canapeaua Marc Cozy se potrivește stilului modern de amenajare a livingului, fiind un model caracterizat prin confort, relaxare și design. Spătarul e înclinat suficient cât să asigure o poziție odihnitoare, iar șezutul e potrivit de adânc. Canapeaua costă 5800 de lei, dar poate fi cumpărată acum la prețul de 2925 de lei.

www.arisinteriors.com

Galaxy este un fotoliu cu design contemporan, pe care Aris Interiors îl propune atât ca fotoliu de living, cât și ca fotoliu pentru spațiile office. Îmbrăcămintea este catifea de calitate, prinsă pe un cadru rezistent din lemn masiv. Prețul coboară de la 2460 de lei, la 1240 de lei.

www.arisinteriors.com

Rico este un taburet somptuos care impune stilul clasic în orice living sau dormitor e așezat. Furnizorul insistă asupra detaliilor ce țin de complexitatea estetică a cusăturilor, dar nici reducerea de preț nu e de neluat în seamă: 832 de lei în loc de 1280 de lei.

www.arisinteriors.com

Aris Interiors este un furnizor de mobilier elegant, dar oferă și servicii de design interior și consultanță. Dincolo de mobilier, pune la dispoziția clienților și piese de mic mobilier, accesorii textile și obiecte decorative.

Publicitate
Publicitate