logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

CB Furniture – baruri în forme auto

Pasiunea pentru vehiculele auto a ajuns până în casele oamenilor și de câțiva ani există un adevărat trend de salvare a caroseriei și transformării ei în piese de mobilier absolut interesante. Una dintre cele mai practice variante este folosirea elementelor auto sub forma barurilor pentru acasă.

cb_baruri-4614
Mobilă din elemente auto salvate/Mesescaune.ro
Andreea Chiru  |  22 Octombrie 2019

În România, cei care-și doresc acasă mobilier atipic, pentru o amenajare cu adevărat tinerească, masculină pot apela la CB Furniture, care au expus deja la târguri de profil mai multe piese de bar în forme de vehicule auto destul de variate. Acum, în stocul furnizorului se regăsesc baruri sub formă de tractor, motocicletă și cabină de camion.

www.mesescaune.ro
Barul motocicletă este o piesă nostimă și pe atât de practică. Nu ocupă prea mult spațiu, în schimb funcționalitățile sunt variate. Barul e prevăzut cu spații de depozitare a paharelor, spații de păstrare și transportare a sticlelor de băutură și chiar cu un blat de lemn, cu rol de masă pe care se pot prepara sau servi diverse cocteiluri. Lemnul este din gama celui reciclat, la fel ca și elementul estetic al barului și cel care asigură întregul farmec – caroseria.

www.mesescaune.ro
Barul camion este o piesă aparent masivă, dar în realitate ocupă foarte puțin spațiu. De fapt, e vorba de un rastel pentru sticle, confecționat din lemn recuperat din grinzi sau case vechi, îmbrăcat într-o platoșă metalică, reprezentând de fapt caroseria unei cabine de camion. Barul este plasat pe un piedestal din lemn, și ideal ar fi să se plaseze într-un loc din care accesul la sticlele din bar să fie ușor.

www.mesescaune.ro
Barul tractor e un model tare simpatic, de lipit de un perete. Are tot ce-i trebuie: spații speciale pentru pahare, blat de masă din lemn reciclat, spațiu de depozitare a sticlelor, ascuns chiar în cutia de motor a tractorului. Este o piesă care se poate integra atât în casele oamenilor, cât și în spații de tip HoReCa unde contribuie la obținerea unei atmosfere tinerești.
Niciunul dintre aceste modele de bar nu necesită asamblare, ci se vând așa cum se văd în imagini.

Publicitate
Publicitate