CB Furniture – baruri în forme auto

Pasiunea pentru vehiculele auto a ajuns până în casele oamenilor și de câțiva ani există un adevărat trend de salvare a caroseriei și transformării ei în piese de mobilier absolut interesante. Una dintre cele mai practice variante este folosirea elementelor auto sub forma barurilor pentru acasă.

 +4
Mobilă din elemente auto salvate/Mesescaune.ro
  |  

În România, cei care-și doresc acasă mobilier atipic, pentru o amenajare cu adevărat tinerească, masculină pot apela la CB Furniture, care au expus deja la târguri de profil mai multe piese de bar în forme de vehicule auto destul de variate. Acum, în stocul furnizorului se regăsesc baruri sub formă de tractor, motocicletă și cabină de camion.

 +4 www.mesescaune.ro Barul motocicletă este o piesă nostimă și pe atât de practică. Nu ocupă prea mult spațiu, în schimb funcționalitățile sunt variate. Barul e prevăzut cu spații de depozitare a paharelor, spații de păstrare și transportare a sticlelor de băutură și chiar cu un blat de lemn, cu rol de masă pe care se pot prepara sau servi diverse cocteiluri. Lemnul este din gama celui reciclat, la fel ca și elementul estetic al barului și cel care asigură întregul farmec – caroseria.

 +4 www.mesescaune.ro Barul camion este o piesă aparent masivă, dar în realitate ocupă foarte puțin spațiu. De fapt, e vorba de un rastel pentru sticle, confecționat din lemn recuperat din grinzi sau case vechi, îmbrăcat într-o platoșă metalică, reprezentând de fapt caroseria unei cabine de camion. Barul este plasat pe un piedestal din lemn, și ideal ar fi să se plaseze într-un loc din care accesul la sticlele din bar să fie ușor.

 +4 www.mesescaune.ro Barul tractor e un model tare simpatic, de lipit de un perete. Are tot ce-i trebuie: spații speciale pentru pahare, blat de masă din lemn reciclat, spațiu de depozitare a sticlelor, ascuns chiar în cutia de motor a tractorului. Este o piesă care se poate integra atât în casele oamenilor, cât și în spații de tip HoReCa unde contribuie la obținerea unei atmosfere tinerești.
Niciunul dintre aceste modele de bar nu necesită asamblare, ci se vând așa cum se văd în imagini.


Aris Interiors – reduceri de preț la canapele și fotolii

Bazându-se pe o politică de marketing îndrăzneață pentru piața de mobilă din România, Aris Interiors anunță reduceri semnificative de preț la piesele dedicate amenajării livingurilor: canapele, fotolii, taburete. Uneori, reducerile sunt chiar și de 50% din prețul de vânzare.

 +4
Oferte de nerefuzat, cu promoții de până la 50% - Arisinteriors.com
  |  

LATER EDIT: perioada de reduceri s-a încheiat!

Calitate, eleganță, stil modern și preț... bun! Cam la asta visează orice om care dorește să-și amenajeze locuința cu mobilă nouă. Aris Interiors se adresează exact acestui tip de clienți, aflați în căutarea unor piese contemporane, dar cu accente clasice, îndrăznețe prin design și mai ales la nivel cromatic. Am ales trei exemple de piese de mobilier care sunt disponibile la Aris Interiors cu mari reduceri de preț:

Canapeaua Marc Cozy se potrivește stilului modern de amenajare a livingului, fiind un model caracterizat prin confort, relaxare și design. Spătarul e înclinat suficient cât să asigure o poziție odihnitoare, iar șezutul e potrivit de adânc. Canapeaua costă 5800 de lei, dar poate fi cumpărată acum la prețul de 2925 de lei. +4 www.arisinteriors.com

Galaxy este un fotoliu cu design contemporan, pe care Aris Interiors îl propune atât ca fotoliu de living, cât și ca fotoliu pentru spațiile office. Îmbrăcămintea este catifea de calitate, prinsă pe un cadru rezistent din lemn masiv. Prețul coboară de la 2460 de lei, la 1240 de lei.  +4 www.arisinteriors.com

Rico este un taburet somptuos care impune stilul clasic în orice living sau dormitor e așezat. Furnizorul insistă asupra detaliilor ce țin de complexitatea estetică a cusăturilor, dar nici reducerea de preț nu e de neluat în seamă: 832 de lei în loc de 1280 de lei.  +4 www.arisinteriors.com

Aris Interiors este un furnizor de mobilier elegant, dar oferă și servicii de design interior și consultanță. Dincolo de mobilier, pune la dispoziția clienților și piese de mic mobilier, accesorii textile și obiecte decorative.


Symbold – trei măsuțe de cafea originale

Din fericire, tot mai mulți designeri de produs creează piese de mobilier, adesea mic mobilier, din dorința de a înfrumuseța casele oamenilor. Acest lucru face ca oferta de produse de calitate să fie una bogată și de calitate.
 

 +5
Încă un studio de design pentru case cu gust/Symbold
  |  

Astăzi vă prezentăm trei propuneri de măsuță de cafea de la un studio de design deschis de curând – Symbold. Denumirea vine de la conceptul după care sunt create majoritatea produselor: simbioza materialelor de lucru.

Măsuța cu blat turnat în ciment este prima dintre propunerile de mic mobilier cu ceva aparte. În ciuda materialului, măsuța are un stil minimalist, este simplu de mutat de colo-colo, iar picioarele metalice, create sub forma unei structuri rezistente, și totuși estetice, compensează greutatea blatului.  +5 symbold

Măsuța plutitoare e și mai interesantă; blatul lasă impresia că levitează deasupra unei structuri metalice în formă geometrică. Stilul este unul industrial de data asta. Există și varianta de măsuță plutitoare cu blat vopsit, iar culoarea aleasă este una de impact: un galben vibrant. +5 symbold +5 symbold

Măsuța cu blat din stejar e și ea tare specială; blatul este din lemn masiv, cu finisaj natural, iar piciorul e chiar aparte: un singur picior metalic în forma literei Y, cu bază pentru stabilitate. Măsuța de cafea se integrează atât stilului minimalist, cât și celui rustic modern.  +5 symbold

„Fiecare produs pe care îl realizăm este unic și este menit să contureze caracterul posesorului, oferind ambientului autenticitate și o sclipire distinctă”, se precizează pe pagina online a studioului de mobilă. Pentru comenzi, apelați numerele de telefon: 0731 863 775 / 0754 782 014.


Meridiano – mobilă de bar atipică

Un studio de design din orașul Porto creează piese de mobilier care să omagieze natura, mediul înconjurător. Materialele sunt naturale – lemn, piatră, metal – iar formele ies din tipare. Funcționalitatea corespunde criteriilor de așteptare ale clienților.

 +5
Când designul și plăcerea se întâlnesc... /Gingerandjagger.com
  |  

Studioul se numește Gingerandjagger și este construit în jurul unei povești de dragoste la distanță; piesele de mobilier sunt executate de meșteri locali, pricepuți în arta lemnului mai ales. Una dintre piesele cele mai interesante o reprezintă barul Meridiano, un adevărat dressing dedicat băuturilor alcoolice.  „Barul Meridiano este despre imposibila armonie care domină natura: nord și sud, pământ și apă, gravitație și aer. Complex prin design și pus într-un echilibru aparent precar, Meridiano are un caracter magnetic”, este descrierea făcută chiar de creatorul piesei.

Cert este că barul Meridiano șochează prin aspectul inegal, obținut prin combinarea a două uși masive care ascund la interior un design perfect echilibrat. Văzut din afară, pare să fie vorba despre două șifoniere care au nimerit unul peste altul în urma unui impact. Dar dacă arunci o privire înăuntru, toate spațiile de depozitare sunt perfect împărțite și amestecate, făcând loc ideal pentru sticle și pahare în egală măsură. Barul este construit integral din lemn de nuc, iar la interior sertarele de la bază sunt disponibile în mai multe variante de culoare. Dimensiuni: L 100 cm x l 58 cm x Î 200 cm. +5 www.gingerandjagger.com +5 www.gingerandjagger.com +5 www.gingerandjagger.com +5 www.gingerandjagger.com


Cât de rotund să fie fotoliul?

Când spunem fotoliu, ne gândim de regulă la o piesă de mobilier destul de masivă și cel mai adesea cu unghiuri drepte. Dar se poate și altfel: fotolii micuțe, în forme cât se poate de rotunde. Iar acesta este un trend tot mai bine primit și în România.

 +4
Modele clasice, reinterpretate pentru spații moderne/Interiorstore.ro
  |  

Cei de la Interior Store, spre exemplu, dețin mai multe modele de fotoliu pentru living amenajat în stil modern. Acestea își mențin calitățile clasice: aspect elegant, materiale textile de calitate și doza necesară de confort. Dar în plus, ocupă ceva mai puțin spațiu și au un look cochet.

 +4 www.interiorstore.ro Fotoliul Dafne are șezutul complet rotund, cu un spătar cu margini rotunjite și o formă circulară. Inspiră relaxare chiar de la distanță. Structura este una rezistentă, din lemn, iar umplutura șezutului și spătarului e din poliuretan îmbrăcat în Tecnoform. Tapiseria e disponibilă și în variantă de material textil, și în variantă de piele ecologică.

 +4 www.interiorstore.ro Prive reprezintă un fotoliu și mai rotund de atât! Ceva mai scund decât modelul Dafne, este o interpretare foarte modernă a fotoliului rotund, grație unui detaliu: unul dintre colțurile spătarului e mai ridicat decât celălalt. Impresia vizuală justifică și prețul mult mai mare în raport cu modelul anterior. Tapiseria fotoliului Prive e complet detașabilă.

 +4 www.interiorstore.ro Tania este varianta cea mai simplă și curată a fotoliului rotund de la Interior Store. Un șezut perfect rotund, combinat cu un spătar semirotund, de înălțime medie și sprijinit discret pe patru butoni cu rol de picioare. Nu există brațe, fotoliul Tania e perfect confortabil pentru privit la televizor sau citit o carte.

Interior Store are show-room în Constanța și este una dintre primele firme de mobilier din România care au adoptat ideea de home concept store, adică o adevărată amenajare interioară în cadrul magazinului, nu o hală cu piese de mobilier expuse la întâmplare.