logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SICAM 2019 – în cifre și concluzii

De-a lungul a patru zile întregi, SICAM 2019 s-a aflat în centrul atenției întregii industrii de mobilă din lume. Relațiile de afaceri și calitatea participanților – expozanți și vizitatori în egală măsură – au contribuit din plin la concluzia unanimă: a fost o nouă ediție de succes, a unsprezecea.

sicam-4618
S-a încheiat ediția a 11-a a târgului de la Pordenone/Exposicam.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Octombrie 2019

În perioada 15-18 octombrie, echipa Magmob a fost prezentă la SICAM 2019 prin persoana lui Zilahi Annamari; pozele realizate de colega noastră la Pordenone pot fi văzute aici.

SICAM 2019 (Expoziția Internațională de Componente, Accesorii și Semifabricate pentru Industria Mobilei) se poate mândri cu cifre la cald: 8.000 de vizitatori profesionali, 600 de companii expozante, totul pe o suprafață de 16.500 metri pătrați. La nivelul vizitatorilor, cei mai mulți au provenit din Germania și China, reprezentând oportunități de afaceri grozave pe două piețe cu rol de lider în ce privește producția de mobilier; s-a dovedit o ediție de interes și pentru vizitatori din Rusia și Ucraina, al căror număr continuă să crească de la o ediție la alta, și, de asemenea, au trecut pragul acestui eveniment și vizitatori din Africa de Nord sau chiar Orientul Îndepăratat. În mare, vizitatorii au reprezentat nu mai puțin de 109 state, în timp ce companiile expozante au venit din 32 de state.

www.exposicam.it

Organizatorii SICAM măsoară succesul fiecărei ediții a evenimentului și prin rata de participare a companiilor expozante – în ce măsură revin de la un an la altul. Concluziile sunt pozitive. „Anul acesta, am avut 93% dintre expozanții care au participat și la edițiile anterioare, companii de top din întreaga lume”, a afirmat Carlo Gobbi, organizatorul SICAM. Și important este nu doar că acești expozanți au revenit și la ediția de anul acesta, ci importante sunt și noutățile pe care le-au expus – accesorii, componente, tehnologii, soluții inovatoare și produse originale.

„La SICAM, totul este concentrat pe dezvoltarea contactelor comerciale între companiile expozante și vizitatorii profesionali, veniți din toate colțurile lumii” – misiunea asumată de organizatori. Următoarea ediție SICAM va avea lor în perioada 13-16 octombrie 2020.

www.exposicam.it
www.exposicam.it