logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Rustic Punk – o comodă unicat

Un birou de arhitectură din Brașov ne propune piese de mobilier unicat, capabile nu doar să schimbe atmosfera unei încăperi, ci chiar s-o domine. E vorba de un corp de depozitare de tip comodă, suficient de specială încât să-și găsească locul undeva în centrul atenției.

barcha_1-4622
Nevoia de inovație duce departe/Barcha.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Octombrie 2019

Biroul de arhitectură este deschis în Brașov se numește B.Archa, dar site-ul lor e deocamdată în construcție. În schimb, funcționează pagina de Facebook, unde piesele de mobilier atrag atenția cu succes. Nouă ne-a atras atenția comoda Rustic Punk, cu un finisaj chiar aparte, și un design în care stilul clasic și cel modern se îmbină de minune.

Rustic Punk e, clar, o piesă a zilelor noastre! Accentul practic cade pe nevoia de depozitare, îndestul satisfăcută: în spatele celor patru uși se regăsește spațiu adânc de depozitare, plus un sertar suplu, în care să se ascundă în ordine diverse mărunțișuri. Piesa este una geometrică, dreptunghiulară, și nu foarte înaltă, fiind ideală pentru livinguri sau chiar pentru holuri amenajate cu mare grijă. Din punct de vedere estetic, comoda Rustic Punk atrage privirea mulțumită picioarelor absolut speciale, din crengi groase de copac, îmbrăcate (de dragul stabilității) într-un picior metalic, bine ancorat pe orice suprafață de podea.

www.barcha.ro
www.barcha.ro
www.barcha.ro

Materialele din care a fost realizată comoda Rustic Punk sunt lemn masiv de nuc, finisajul fiind o combinație de ulei și ceară. Tehnica este una tradițională, iar la realizarea perfectă a acestei piese speciale și-au adus contribuția și cei de la COT – o companie specializată în construcția de orgii.

www.barcha.ro
www.barcha.ro