logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cum să închiriezi apartamentul mai repede

Atunci când deții un apartament și dorești să-l închiriezi cât mai repede și avantajos financiar, soluția este să apelezi la un designer de interioare. Acesta te va ajuta să amenajezi spațiul atât de practic și frumos, încât potențialii chiriași să ceară cheia imediat.

interioronline1-4629
Apelând la un designer de interioare, închiriezi mai repede și bine apartamentul/Interioronline.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Octombrie 2019

Evident, contează zona, contează prețul, dar cel mai mult contează ca cel aflat în căutarea unei case de închiriat să se simtă ca acasă, nu ca în chirie. Și din acest punct de vedere, un apartament de închiriat are mai multă nevoie de amenajare profesionistă decât însăși locuința proprie. Am stat de vorbă cu Mariana Bercu și Milena Țăranu de la Interioronline.ro tocmai despre acest subiect. În portofoliul lor se regăsește și un astfel de proiect: apartament de două camere, într-un bloc nou.

Fiind vorba despre un apartament de închiriat, s-a ales un stil modern, cu unele accente clasice, dar creat cu gândul la armonie, odihnă, relaxare. Adică cu gândul la… acasă. Culorile sunt neutre, liniștitoare, pata de accent fiind galbenul vibrant care contribuie la impresia de spațiu luminos.

www.interioronline.ro

Livingul este unul modern, organizat pe modelul open-space cu bucătărie inclusă, astfel că această încăpere e organizată cursiv pe zone: cea de relaxare, compusă din canapea, fotoliu și mobilier tv, respectiv zona de luat masa. Aceasta este inedită – înaltă, creată sub forma unei insule de bar, și lungă cât să încapă toți mesenii pe aceeași parte întrucât designerii au dorit să valorifice priveliștea de pe fereastră. Zona de gătit, adică bucătăria propriu-zisă, a fost creată pe peretele ușii de la intrare în living, cu mobilier suplu și simplu, construit în culori pastelate.

www.interioronline.ro
www.interioronline.ro
www.interioronline.ro

Dormitorul, spațios, se bucură de lumină din plin, iar designerii au ales mobilier masiv, înalt și totuși format din puține piese de mobilier – strictul necesar, adică pat, noptiere, comodă. Dressingul este amplasat foarte discret lângă fereastră, într-o culoare neutră care-l face aproape invizibil.

www.interioronline.ro

Investiția s-a ridicat la suma de 10.000 de euro, incluzând mobilierul, zugrăveala, finisajele și accesoriile decorative, acestea fiind create de designerii Interioronline.ro special pentru acest proiect, deci obiecte unicate. În rest, mobilierul a fost ales din magazinele deja consacrate: Ikea și Mobexpert.
„Este o poveste scrisă pentru oamenii care apreciază starea de bine într-un ritm de viață alert” – Milena Țăranu.

Publicitate