logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Artifex Lab – măsuțe de cafea găurite!

Dacă vreți să dați un aer proaspăt și tineresc livingului, alegeți piese de mobilier create de designeri, nu mobilă în serie. Mici studiouri de creație iau cu asalt piața mobilierului, propunând piese absolut diferite de cele cu care ne-am obișnuit în ultimii zeci de ani.

artifex_rasina1-5096
Piese unicat, create pe comandă/Foto: Yap-studio.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Martie 2020

Printre aceste studiouri, Artifex Lab! Ei creează piese de mobilier unicat, la comandă, asigurându-se că ceea ce ai tu în casă nu vor mai avea și mulți alții. Piesele sunt realizate manual, fiecare cu micile imperfecțiuni specifice, menite să le asigure unicitatea. E vorba în principiu de piese de mic mobilier, dar de mare impact estetic, confecționate din lemn și rășină.

Cea mai recentă piesă de mobilier care atrage atenția este o măsuță de cafea în două variante.
Măsuța neagră este un model cu blat rotund, o piesă a contrastelor cromatice și a armoniei materialelor. O bucată de lemn găurită în mijloc, astupată cu piatră de râu secționată și prinsă într-un strat de rășină – sunt caracteristici unei piese pline de creativitate. Lemnul este nuc, iar picioarele mesei sunt metalice. Privită de sus, măsuța pare găurită în mijlocul blatului, ceea ce adaugă o doză de unicitate acestui model.

www.yap-studio.com
www.yap-studio.com
www.yap-studio.com

Varianta deschisă la culoare a măsuței de cafea este din lemn de nuc, dar foarte diferită. Blatul nu mai urmează liniile curbe, iar rășina umple mijlocul gol al lemnului, păstrând totuși iluzia optică. S-a folosit o bucată de lemn cu miez stricat, curățat și tratat în așa fel încât doar marginile de o culoare mai intensă să amintească vremea de boală. Acest detaliu devine unul creativ, de design oferind personalitate măsuței. În loc de picioare, măsuța de cafea se sprijină pe un suport în spirală, ce sugerează forma unui trunchi de copac.

www.yap-studio.com
www.yap-studio.com

„Ne-am dorit obiecte decorative și de mobilier unice, făcute cu grijă la detalii, cu simț artistic. Așa că am învățat să le facem”, se arată pe site-ul ArtifexLab.ro.

Publicitate